Herkese merhabalar arkadaşlar bu gün başta bayanların yazmayı tercih ettiği fakat bir çok erkeğin de başarılı bir prestij oluşturduğu konu Moda Bloglarından bahsedeceğim, Bundan önce Teknoloji Bloglarına Tavsiyeler veya Film Bloglarına Tavsiyeler adlı yazılarımı da okuyabilirsiniz. Yararlı olması dileğiyle...
Moda Blogu Nedir
Moda Blogu : Çeşitli moda haberlerini, kombinleri, moda gelişmelerini, en son çıkan ürünlerin tanıtımının yapıldığı ve sahiplerinin kendi yorumlarınca bu ürünlerin yararlı veya zararlı yönlerinin anlatıldığı kişisel Blog türlerinden birisidir.
Moda Blogu Teması
Moda Blogu Teması
İçerik Yönünden Moda Blogu
Eğer sizinde aklınızda bir Moda Blogu açmak varsa veya Moda Blogu sahibiyseniz yazabileceğiniz konular genel olarak : Moda Gelişmeleri, Kombinler, Kıyafetler, Giyim Kuşam ve daha aklınıza gelebilecek bir çok alt konuyu kendinize benimseyebilir ve yazabilirsiniz. Fakat Blogger dünyasında gerçekten de oldukça fazla Moda Blogu bulunmakta eğer nette bu konuda prestij yapmak istiyorsanız ortaya bir fark koymalısınız. Bana kalırsa bu işe yeni başlayan birisi eski konulardan, daha önce yazılan yazılardan ziyade yenilikleri kendisine konu edinebilir. Bunun faydaları size yol su olarak geri dönecektir :) Daha hızlı index alırsınız, ayrıca sitenizi ziyaret eden insanlar yeni yazılardan hoşlanacağı için sabit bir kitle kazanırsınız. Daha önce bende bir kaç Moda Blogu sahibi ile çalışmıştım temel Seo ve benzeri bir takım özelliklerinde kendilerinde yardımcı olmuştum. Gerçekten de eğlenceli ve yazması zevkli bir blog ayrıca reklam bakımından da alternatifleri oldukça yüksek.
Reklam Yönünden Moda Blogu
Moda Blogları diğer bloglara nazaran daha şanslı bu yönde arkadaşlar çünkü alabilecekleri reklam seçenekleri oldukça fazla. Örneğin bu tarz bloglar genelde kıyafet reklamları, ayakkabı, çanta vb. çeşit ürünlerin reklamlarını sitelerine eklediklerinde hem içerikleri için faydalı ve göze batmayan bir reklam sonucu hem de oldukça fazla tıklanma alan bir reklam sistemine sahipler. Aslında bana kalsa en cazip Blog türlerinden birisi Moda Blogu yazması zevkli, reklam bakımından zengin, kolay yazı yazılabilen bir blog sonuçta, ancak reklamlarında büyük bannerlar kullanmalarını pek tavsiye etmiyorum çünkü : Zaten yazılarında bir çok resim kullanılması gereken bir blogda bannerlarda büyük olursa sitenin indexi zorlaşır ve yazıdan çok görsellik ön plana çıkar ki bu da istemeyeceğiniz bir durum.
Kısa bir özet geçecek olursak arkadaşlar; Moda Blogları reklam paylaşma bakımından sıkıntısı olmayan, oldukça yazı yazma seçeneği fazla olan ve alt konuları sınırsız derecede artabilen bir Blog Konusu açmaya başlayan herkese tavsiye edeceğim bir blog tipi. Umarım faydalı olmuştur arkadaşlar iyi günler dilerim...
Kaynak : www.sinanimamvine.blogspot.com
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtirmisiniz