-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci, Bloggerci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çoğu yerde bunu araştırdım, özgün içerik mi, yoksa SEO mu daha önemli diye. Bir de burada sormak istedim herkese. Sizce önce özgün içerik mi, SEO mu?
Nedenlerini de yazarsanız sevinirim.
Ben iki yıldır özgün içerik yazmama rağmen bir türlü çok iyi bir şekilde tanınamadım, aslında üstteki sorum buradan çıktı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence özgün içerik. Bunu deneyimlerime bağlıyorum. Berbat kodlama, berbat seo'ya rağmen bazı sayfalar yıllanmış özgün içerik ile 1. sıraya oturabiliyorlar.
Sitenizi merak ettim. Uygunsa pm ile öğrenmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hem özgün içerik hemde seo oldumu iyi yerlere gelmek mümkün bunu şöyle açıklayayım.
Siz tenha bir sokakta bir cafe açtınız kimseye haber vermezseniz cafenize gelen kişiler sadece çevredeki insanlar olacaktır.Cafenizin reklamını yaparsanız o bölgede olmayan insanların bile haberi olacaktır.
Google mantığıda bu eğer yazdığınız içerik fazla hit getiren bir kelimede değilse rekabet olmadığında ilk sıraya çıksanız da hiçbir şey ifade etmeyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Neden ikisi de olmasın? Ben forumun %99'u gibi SEO Uzmanı değilim (!). Ancak baktığım kadarı ile SEO çalışmaları mantık çerçevesinde ilerliyor. Birkaç mantıklı noktayı kavrayınca gerisi zaten olması gerekenler gibi. Bence ikisine de yüklenmek gerek.
2 kişi bu mesajı beğendi.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Biri olmadan diğeri işe yaramaz diye düşünenlerdenim ben.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci, Bloggerci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuyu açtığımda kafamın daha da fazla karışacağını düşünmemiştim. SEO ile gerçekten ilgilenen bir kişi bu konuya bir yorum yapabilir mi? Ya da bilen bir kişiye bu yazımı okuyanlar iletebilir mi?