Merhaba arkadaşlar, benimde bir zaman içerisinde bulunduğum bir kurumun personel alımı ilanları gibi ilanları özetleyerek sitemde paylaşım yapıyorum. Burada bir çok kişiye sorularından, mülakatlarına kadar olabilecek tüm her şeyi paylaşarak yardımcı oluyorum. Ancak son zamanlarda gözüme çarpan ve bana göre insanları yanıltarak özellikle askeri mesleği hayal olarak gören insanları kandırmak amaçlı yapıldığını hissettiğim bir site var. Evet bu site yine benim ve diğer sitelerin paylaşımını kopyala yapıştır yaparak sitesine paylaşmaktadır. Öncelikle site şu ve bu site birde google play üzerinden uygulama yapmış fiyatı da 50 TL uygulama şu .
Öncelikle uygulamayı incelerseniz burada bir Devlet kurumu gibi lanse edilerek paylaşılmış ve sanki başvurular bu uygulama olmadan yapılmaz gibi insanları yanıltarak o kadar ücreti, internette ücretsiz olarak ulaşabileceğimiz bilgileri satmaktadır. Siteye girdiğinizde iste başvuru şartlarında ve diğer bilgilerde sürekli uygulamaya yönlendirmeler yapmaktadır.
Açıkca çevremizdeki asker personel olma hayaliyle yaşayanları kandırmaya yönelik bir çalışma olduğu bellidir. Konu buraya kadar bu şekildedir. Bundan sonrası ise siteye attığım mesajdan sonra başlıyor.
Siteye içeriklerimi kaldırmasını aksi takdirde 3 gün içerisinde gerekli mercilerden suç duyurusunda bulunabileceğimi belirttim. Bunu belirttikten 1 saat sonra siteme 1.5 yıldır olmayan hatta yurtdışından o kadar nadir giriş olmayan yerlerden siteme girişler yapılıyor. Bu girişler şu şekilde;
www.google.com/?q=p*rnx
www.google.com/?q=ad*lt
www.google.com/?q=r*pe
www.google.com/?q=g*ngbang
www.google.com/?q=s*x
www.google.com/?q=anim*l
www.google.com/?q=f*ck
www.google.com/?q=p*ssy
www.google.com/?q=an*l
www.google.com/?q=p*rn
siteme gelmektedir. Google Disasow Link ile google bildirdim. Sitemin alt yapısı BLOGGER olması sebebiyle bundan başka bir şey yapamıyorum. Nacizane bilgilerinizi bu konuda bana bildirebilirseniz çok sevinirim.