-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir halı sahaya basit bir blogger site hazırlıyorum. Siteye insanların girip basitçe adını soyadını ne zaman maç yapmak istediğini ve bunun gibi bilgileri yazıp bize direk email gönderecebileği bir iletişim formu gönderebilmesi için bildiğiniz kullanımı kolay yapılandırması ve uygulanması kolay, gelen e mailleri kolayca cevaplayabileceğimiz bir blogger form eklentisi önerebilir misiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Telefon numaranızı yazın çağrı atanı geri arayın yada mesaj atsınlar. maç yapacak adam mail niye atsın yaw :) yada iletişim eklentisi kurun googleye yazın binlerce var
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam sizin dediginiz iletisim formu oluyor. mesela site adi ekleyin dedigi soruyu degistirip hangi saatte sorusu koyacakdiniz. Ek sorular ekleyeceksiniz. sahanin dolu olan saatlerini ise sidebara etkinlik takvimi koyarak halledebilirsiniz.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
googleye blogger iletişim formu yaz siteleri araştır dostum. şimdi kalkıp ben mi araştırayım deneyeyeyim olursa sana mı vereyim herkes wordpress kullanıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sorununuzu çözemediyseniz size bir iletişim formu kodu yazayım sıfırdan, belirttiğiniz adrese mail olarak gelsin her şey?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bloghocam'da iletisim formu diye aratin hocam. O site vermisti boyle sitelerin adresini