DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar biliyorsunuz bloggerde aşağıdaki resimdeki gibi yan yana koymak bi hayli zor aşağıya doğru uzatmakta hoş görüntü olmuyor bunun imgur felan gibi bi sitede resimleri albüm yapıp konuya embed olarak eklemeyi düşünmekteyim fazla uğraşmak istemediğim için bu siteye zarar verirmi
bunun gibi olacak alıp siteye iframe ile koycam
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sorunu çözdüm burayada yazayım belki bi arkadaşa lazım olur ama konu başlığı uygun degil pek
Resimleri bloggere eklerken oluştur değil html bölümüne ekliyorum eklerken resimleri resim hızalaması yok diyerek seçmek gerekiyor ardından resimler eklendiğinde kodu alıp not defterine yapıştırıyorum not defterinde değiştiri tıklayıp border="0" olan kodu border="1" width="118" height="120" olarak topluca değiştiriyorum :D tek tek uğraşmadan siteye attıgımdada resimler kullanıcının bilgisayarına göre isterse 3 resim yan yana duruyor isterse 5 tane yorum atan arkadaşlara teşekkür ederim
aynı sorunu yaşayacak biri olursa yardımcı olabilirim iyi forumlar
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam sitenizin açılış hızı azalır
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çözüm bulamadım her konuda tek tek resimle uğraşmak istemiyorum bazı konu oluyor 20 resim eklemem gerekiyor tek tek hepsiyle uğraşmak cidden sinir bozucu
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam css ilede yapabilirsiniz float:left; verirsiniz olur biter :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
google adsense kullanıyorsanız sitenizde frame olmamalı
1 kişi bu mesajı beğendi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar sorunu çözdüm burayada yazayım belki bi arkadaşa lazım olur ama konu başlığı uygun degil pek
Resimleri bloggere eklerken oluştur değil html bölümüne ekliyorum eklerken resimleri resim hızalaması yok diyerek seçmek gerekiyor ardından resimler eklendiğinde kodu alıp not defterine yapıştırıyorum not defterinde değiştiri tıklayıp border="0" olan kodu border="1" width="118" height="120" olarak topluca değiştiriyorum :D tek tek uğraşmadan siteye attıgımdada resimler kullanıcının bilgisayarına göre isterse 3 resim yan yana duruyor isterse 5 tane yorum atan arkadaşlara teşekkür ederim
aynı sorunu yaşayacak biri olursa yardımcı olabilirim iyi forumlar