-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkese merhaba,
Blogger altyapısını kullandığım birkaç haftalık bir bloğum var. Dün bazı yazılarım ve görsellerim ilk sayfada çıkıyordu. Tabi sıralaması kötü olanlar da vardı ama en azından ilk 500 içindeydiler.
Dün Search Console'dan bazı sayfaların robot.txt tarafından engellendiğini ancak benim manuel olarak dizine eklenmesini isteyebildiğimi gördüm. Bu sayfalar da etiketlerin aranma linkleri falandı. Direkt olarak yazılarımı içermiyorlardı. Ben de ekstra dizine eklenme olayından zarar gelmez dedim ve bu sayfaların dizine eklenmesini istedim.
Sonuç: Doğrulama başladı diyor ancak sayfalar dizine eklenmiyor dünden beri ve kesinlikle hiçbir yazım ve görselim ilk 500'de değil. Dalgalanma olduğunu duydum şu sıralar ama bu olay mı sebep oldu diye düşünmeye başladım
yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yeni sitelerde dalgalanmalar sık yaşanır. Zamanla yerine oturur merak etmeyin. Siz içeriğe odaklanın.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Yeni bir sitede ilk 3 ay dalgalanmalar kadar normal bir durum yoktur. 3. ayın sonunda dediğin gib ilk 500 de dahi gözükmüyorsa bir seo uzmanına danışmanı öneririm.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yeni sitede normal bir durum olduğu gibi, Google efendi Ağustos ayında ciddi bir algoritma değişiklik testleri yaptı.
Durumu çok iyi olan sitelerde bile gerilemeler yaşandığına dair yabancı kaynaklarda sürekli paylaşımlar yer alıyor.
Bu aralar bir değişiklik yapmadan sakince beklemek en sağlıklısı olacaktır.