wmaraci reklam
tr.link

Site için Mail Adresi Nasıl Alırım ?

13 Mesajlar 1.822 Okunma
acebozum
tr.link

53456 53456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1174 / 895
  • Ticaret 20, (%100)

tamam hocam deniyorum şimdi

Ek Olarak: Sonuç olarak ns kayıtlarını düzenlememi istediler yandexler :)

googleasistan
reklam

mcayapim mcayapim Cuneydanlayisli.com Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
NTBol kurum.yandex.com.tr'den ns kayıtı istemeden yaptım ben yapacağınız şey basit domaini ekledikten sonra kurum.yandex.com.tr'ye orada size bir html dosya oluşturmanızı ve bu html dosyaya da içine eklemeniz gereken metni veriyor siz bunları yaptıktan sonra ftp aracılıyla sitenizin ana dizinine atıyorsunuz sonrasında kurum.yandex.com.tr'den tekrar kontrol et butonuna bastığınızda düzgün bir şekilde mail açma hizmeti devreye giriyor....

53456 53456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1174 / 895
  • Ticaret 20, (%100)

mcayapim adlı üyeden alıntı

NTBol kurum.yandex.com.tr'den ns kayıtı istemeden yaptım ben yapacağınız şey basit domaini ekledikten sonra kurum.yandex.com.tr'ye orada size bir html dosya oluşturmanızı ve bu html dosyaya da içine eklemeniz gereken metni veriyor siz bunları yaptıktan sonra ftp aracılıyla sitenizin ana dizinine atıyorsunuz sonrasında kurum.yandex.com.tr'den tekrar kontrol et butonuna bastığınızda düzgün bir şekilde mail açma hizmeti devreye giriyor....

Blogger Blogger Blogger

Ek Olarak: arkadaşlar ah bu yöncü varya varya :D şimdi baktım yöncüden domainler kısmında mail seçeneği varmış. orda zaten direk mail adresim hazırlanmış şifresi verilmiş oh be :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al