BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Şu temanın paylaşım kısmını düzeltecek biri yok mu?
O kadar temayı editledim istediğim şekli verdim temayı haber bölümünden dolayı kullanmayacağım neredeyse.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek yok mu?
Paylaşım yaptıktan sonra manşet kısmının büyüklüğünü şeklini tekrar ayarlayabilir miyiz?
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hangi tema ?hangi sistem?hangi proramlama dili ?? birileri bu foruma konu açma standartları getirmesi lazım..buraya birşey yazınca programcı fala bakıp çözemez sorunları,,düşünün daha açıklayıcı bilgi yazın
1 kişi bu mesajı beğendi.
Php Kodlama - Wordpress - Nft Tasarım
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam blogger.com'dan bir site oluşturdum.
Editleyip düzenlemiş olduğum temanın orjinali bu :
http://gooyaabitemplates.com/livepreview/insomnia/Buda benim sitem :
https://fabanya.blogspot.com/Misal kategori eklediğim anasayfada görünen paylaşımda kategorinin etrafını çevreleyen birşey ekleyemedim. Site genel olarak siyah beyaz fakat renge uygun birşeyler yapmak istiyorum bu kadarıda çok sade gibi.
Fakat ben paylaşım yapıldıktan sonraki anasayfada paylaşımların duruş stilini beğenmiyorum. Tasarıma yakıştıramıyorum. Bunu düzeltme şansımız var mı? paylaşım yaptıktan sonra, açıklama kısmında bir iki satır yer görünüyor. Dilerseniz kendi blogumun kaynak kodunu da size iletebilirim.
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Yardımcı olacak olan biri varmı ?
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Paylaşım yaptığımda paylaşım etrafında oluşan kare yerine - - - - şeklinde yapıp o kısmı biraz olsun sempatik renkli ya da tatlı göstermeyi düşünüyorum.
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Yukarı kısımda yer alan .Bilgi .Diğer kategorilerinin .css sini bulup kategori arkaplanını renklendirebilir miyim? sizce tasarım bozulur mu ya da hoş durur mu?