Arkadaşlar öncelikle merhaba , aranıza yeni katıldım. Umarım siz değerli abilerim , kardeşlerim sayesinde daha fazla bilgi sahibi olacağım diyerek sorunuma geçmek istiyorum.
Dün blogger'dan yeni bir blog oluşturdum. Çokta güzel , tatlı bir tema buldum dosyayı yükledim , html kısmından kategori adlarını falan değiştirdim. Kategori başlarında # işareti vardı onları kaldırdım. Tıklanılan sayfaya gidilsin diye.
Ama şöyle bir durum var. Örn ; ben anasayfadayım 3. sıradaki sayfaya gitmek istiyorum tıkladığım zaman sayfa sadece yenileniyor , ama uzantıda o kategoride olduğuma dair bir gösterge yok. İkinci olarakta yönetim panelinden bu hazır şablonu nasıl kategorilendirebilirim ve yazı ekleyebilirim. Özür dilerim yazım biraz karışık olmş olabilir , aslında mantığı çok basit birşey gibi geliyor ama bilmediğim için tökezledim. Dün kurcalıya kurcalıya html dosyasından isimleri değiştirdim falan ama sadece o kadar dha ilersine gidemedim.
Bu konuda fikir sahibi abilerimden , kardeşlerimden yardım bekliyorum. Teşekkürler.
http://i.hizliresim.com/Wg6qnL.png
Ek Olarak: Sorun hala devam etmektedir. Çözümü bulamadım :(