lostyazilim

Üst menü link vermeyi yapamadım

4 Mesajlar 876 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Emre1903 Emre1903 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 14 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
İlk açtığım ve tek sitem: www.emreakkaya1903.blogspot.com.tr

Siteyi yeni düzenliyor - ediliyorum.Üst menüdeki hakkımda - blog gibi kategorilere sabit bir link nasıl verebilirim ?
Yani yeni sayfa açıp onun linkini versem kategoriler anasayfada oluyo saçma bişey çıkıyo ortaya. Bu yazdıklarımdan anlaşıldığı gibi çok yeniyim bu sorunu nasıl çözebilirim

wmaraci
reklam

mhmtkly mhmtkly WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 30 / 14
  • Ticaret 14, (%100)
Menüdeki "Hakkımda" butonunun linkini kendi yazdığın bir yazıya yönlendirmek istiyorsan eğer; aşağıdaki yolu izleyerek düzenleme yapmalısın. (Tabi öncelikle yazıyı yazmalısın)

"Şablon > HTML'yi Düzenle" aşamasını geçtikten sonra karşına kodlar çıkacak. Kodların içerisinde herhangi bir yere 1 kez tıkladıktan sonra "CTRL + F" yapmalısın. Ardından "Hakkımda" yazmalısın.

Bu arama sonucunda kodun içindeki "Hakkımda" yazan her yer görünecek. Kodlarda küçük bir düzenleme yapman gerekiyor. "Hakkımda" yazısı şuan senin blogunda "http://www.emreakkaya1903.blogspot.com.tr/2014/06/blog-post.html" bu adrese yönlendiriliyor.
Sen yeni yazdığın yazının linkini bu link ile değiştirmelisin.
Diğer her şey için bu yöntemi kullanabilirsin. Umarım anlatabilmişimdir.
Emre1903

kişi bu mesajı beğendi.

Emre1903 Emre1903 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 14 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Çok iyi anlatmışsınız teşekkürler. Anladım ama yeni yazdığım yazının linkini nasıl değiştirebilirim ?

Bu yeni yazdığımı anasayfaya sabitlemek istemiyorum mesela onu nasıl yapabilirim ?

mhmtkly mhmtkly WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 30 / 14
  • Ticaret 14, (%100)

Emre1903 adlı üyeden alıntı

Çok iyi anlatmışsınız teşekkürler. Anladım ama yeni yazdığım yazının linkini nasıl değiştirebilirim ?

Bu yeni yazdığımı anasayfaya sabitlemek istemiyorum mesela onu nasıl yapabilirim ?

Blogger'da öyle bir ayar yok diye biliyorum. Ama şöyle yapabilirsin. Yazıyı yazarken sağ taraftaki "Program Yap" bölümünden yazının yayınlanma tarihini çok eski bir tarih olarak ayarlarsan, sen yeni yazılar yazdıkça o yazı en arkada kalır. Böylelikle anasayfada görünmemiş olur.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al