İŞLEMLER İÇİN WMARACI ÜZERİNDEN GELDİĞİNİZİ BELİRTİNİZ
500 TL tek kod için 400 TL ödeme yapılır
250 TL tek kod için 185 TL ödeme yapılır ( 2 kod için 375 tl geçerli)
100 TL tek kod için 60 tl ödeme yapılır
100 TL tek kod altındaki kodlar %50 ile alınmaktadır. Yarısı kadar ödeme yapılır
60 Usd ve üzeri %80
60 Usd altı %75 oran ile alınmaktadır
🧩105,5 MOBİL 🖌️ 45 TL NAKİT
🛰185,5 TL Mobil / 85 TL Nakit
🛰371 TL Mobil / 180 TL Nakit
🛰557 TL Mobil / 270 TL Nakit
🛰742 TL Mobil / 360 TL Nakit
🛰928 TL Mobil / 450 TL Nakit
🛰1113 TL Mobil / 540 TL Nakit
‼️LÜTFEN FORUMDAN GELDİĞİNİZİ BELİRTİNİZ ORANLAR SİTE FARKLIDIR‼️
TURKCELL LİRA TRANSFER (200 tl için 75 tl nakit ödeme yapılır.)
Anlaşıldığı gibi kontör göndermeyene %25 ödeme yapılır!!!!
20.000 tl ye kadar %80 ile razer gold tl pin alınacaktır. En az 2 adet olmak üzere 500 tl lik pinler için geçerli
CEP BANK HİÇ BİR ŞEKİLDE YAPMIYORUM. Ödemeniz sadece banka-papara-payfix hesaplarınıza yapılır.

BAKAR adlı üyeden alıntı
ilgili alakalı anında 540 tl turkcell faturalı bozum işlemini yaptı ve hesabıma yatırdı güvenilir bir arkadaş teşekkürler. :)
Backlinkim adlı üyeden alıntı
Çok seri bir şekilde halletti işlemimizi önden ödeme göndermeme rağmen. Kesinlikle güvenilir anlayacağınız. Teşekkürler.
Nettsted adlı üyeden alıntı
Yurtdışı bir müşterimizin influencer için yapılacak ödemesini gerçekleştirdi paypal üzerinden. Kendisine teşekkür ediyoruz.
AnyLock adlı üyeden alıntı
Link üzerinden ödeme için kendisiyle çalıştım. Bilginin bir kısmını bilmeyip eksik verdiğim halde sorarak problemi çözdü ve ödemeyi yaptı. İlgisine teşekkür ederim, gecenin 3'ünde ilgilendi.
Edit : 14:48 itibari ile 2 euro 1 adet daha işlemi hallettik. Teşekkürler.
Ryxon adlı üyeden alıntı
Işlem başarılı geçti arkadaşa paypaldan ödenecek bir tutar gönderdim + komisyonu dahil arkadaş başarılı bir şekilde ödemeyi halletti teşekkürler gelecek işlemlerde de kullanacağım kesinlikle
ADIMIZI , SİTEMİZİ REKLAMLARIMIZI KULLANIP TAKLİTİMİZİ YAPANLARA FIRSAT VERMEYİNİZ TEK KONUMUZ VE WHATSAPP NUMARAMIZ MAİL ADRESİMİZ OLMADAN İŞLEM YAPMAYINIZ!
KİMSEYE REFERANS OLMAMAKTAYIZ.
Mesaj 11 defa düzenlendi. Son düzenleyen: signature (23.03.2023 13:51)