wmaraci reklam
wmaraci reklam

turkmoneynet turkmoneynet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmoney,perfectmoney,bitcoin alım satım takas
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

52308-64242f941ef7b.jpg

Satış ve Bozum işlemleri anlık  https://www.garantibbva.com.tr/doviz-kurlari esas alınarak yapılmaktadır bilgilerinize.

Bilindiği üzere uzun zamandır elektronik para sektöründeyiz ve turkmoney firması olarak 2012 yılından bu yana işlemlerimizi vergilendirerek yasal bir zeminde yapmaktayız. Firma olarak artık kendi kabuğumuzdan çıkıp uluslararası işlemler yapmamızın gerekli olduğunu ve ülkemizde bu işlemleri yasal olarak yapma öncülüğü gösteren turkmoney firmamızın artık yurtdışı faaliyetlerinin içinde olma gereksinimi kaçınılmaz olmuştur. Gerek yurtiçi kullanıcılar gerekse yurtdışı kullanıcılar olarak gerçek anlamda exchange hizmeti sağlayacak bir sistem ihtiyacı her daim belirtilmiş olsada bulunduğumuz sektörde bu tür atılımlar biraz zor ilerlemektedir. Sonuç olarak turkmoney firmamız olarak daha kullanışlı ve stabil çalışan bir sisteme geçerek çok daha kaliteli hizmet vermek adına yepyeni bir sisteme geçmiş olduğumuzu siz değerli WMAracı ailesine ve tüm dostlarımıza belirtmek isteriz. Şuan için anlaşma sağladığımız işlemciler ve aracı firmalar ile işlemlerimize devam etmekte olup yeni işlemciler ile görüşmelerimizin devam etmekte olduğunu ve kısa zamanda diğer elektronik para işlemcileri ile anlaşma sağlayarak daha geniş bir hizmet ağı ile siz değerli kullanıcılarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Alım, Satım ve Takas işlemlerinin https://www.turkmoney.net/ sitemiz üzerinden yapılacağını belirtmek ister saygılar sunarız. Sistemimizde ingilizce ve türkçe olarak 2 dil arayüz bulunmaktadır. Ek bilgi olarak sistemimizde referans programı mevcuttur ve her referans işlem kazancından (yapılan işlemlerin komisyon kazancından) %10 oranında kazanç sağlamaktasınız.

 

İşlemlerde talep eden müşterilerimiz için e-fatura kesilmektedir. Fatura için TC kimlik no veya Vergi kimlik no gereklidir.

 

52308-64242fe6b2d6a.jpg

 

Türkiye'deki tek yetkili MERCHANT ( tüccar ) ve tek webmoney alım satım takas yetkilisi olduğumuzu önemle duyurmak isteriz. Üstteki logoya tıklayarak merchant passport yani merchant hesap olduğumuzu doğrulayabilirsiniz.

Webmoney MEGASTOCK listesinde Online E-Currencies Exchange yetkilisi olan tek Türk firmasıyız.

Webmoney,Perfectmoney,Payeer,Advcash ve Coin bozum/takas işlemleri elektronik para çıkaran kuruluşların yetkili işlemcilere sağladığı api arayüzleri ile www.turkmoney.net üzerinden yapılmaktadır. Sistemimizde değişim (takas) işlemleri tamamiyle merchant yani Tüccar bayilik sistemi ile yapılmakta olup tüm işlemler otomatik olarak yapılmaktadır ve cüzdandan cüzdana işlem yapılmamaktadır. Sistemimizde ingilizce ve türkçe dil seçeneği mevcut olup referans sistemi aktiftir.


TurkMoney üzerinden Webmoney bozum/takas yapılan cüzdanlar şu şekildedir;

E-purse: WME — ürün sertifikası (para birimi Euro);
Z-purse: WMZ — ürün sertifikası (para birimi ABD Doları);
H-purse: WMH — bitcoincash.org ağının gloabal halka açık veri tabanında halka açık veri girişleri yapma hakkı.
F-purse: WMF - ethereum.org ağının (ethereum.org) küresel kamu veritabanında kayıtları yayınlamak için yatırılan mülkiyet hakları;
L-purse: WML — litecoin.org ağının gloabal halka açık veri tabanında halka açık veri girişleri yapma hakkı.
T-purse: WMT - yatırılan USDT tokenler (https://tether.to/en/legal şartlarına göre küresel kamu veritabanlarındaki muhasebe birimleri).

Ayrıca diğer elektronik para sistemlerinde bozum/takas yapabileceğiniz işlemciler şu şekildedir;

52308-642432d6607d6.jpg

52308-642432ef729de.jpg

52308-64243308474dd.jpg

52308-6424331bef36f.jpg

52308-642433337cde3.jpg



Bozum ve Satış işlemlerinde Bankaya Havale/Eft işlemleri için TRY (Sadece Türk Lirası) ödeme seçeneği mevcuttur.

Her türlü soru ve sorunlarınız için https://www.turkmoney.net/contacts



Yılların tecrübesi ve kurumsal firma kimliği ile Turkmoney güvencesiyle wmz bakiyelerinizi güvenle bozdurabilir veya bakiye yükleyebilirsiniz. Webmoney bozum işlemlerini müşteri güvenliği açısından sadece https://www.turkmoney.net/ üzerinden yapmaktayız. Webmoney bozum ve takas işlemlerinde webmoney hesabının onaylı olması zorunludur. Onaylı yani en az Formal (Resmi) olmayan hesaplar ile yapılan işlemler webmoney tarafından reddedilmektedir.

5sim, sms-activate, buyaccs, justpanel v.b. gibi ödemelerinizi ve bakiye yükleme işlemlerinizi yapıyoruz. Bu işlemler için kullanıcı giriş bilgileri gerekebilir bilgilerinize. Lütfen teyit almadan işlem yapmayınız. Teyitsiz işlemlerden doğabilecek sorunlardan TurkMoney firması sorumlu tutulamaz.
 
Webmoney, Perfectmoney, Payeer, Paypal ödemelerinizi ve bakiye yükleme işlemlerinizi yapıyoruz. Bu işlemler için kullanıcı giriş bilgileri gerekebilir bilgilerinize. Lütfen teyit almadan işlem yapmayınız. Teyitsiz işlemlerden doğabilecek sorunlardan TurkMoney firması sorumlu tutulamaz.

Webmoney WMZ alımlarında ödemeleri banka havale/eft/fast olarak yapabilirsiniz(Yanlızca TurkMoney üzerinden)

Webmoney WMZ bozumlarınızda ödemeleri Kredi Kartına olarak alabilirsiniz (Yanlızca TurkMoney üzerinden. Webmoney hesap sahibi ile kredi kartı sahibinin en az soyadının aynı olması zorunludur)

Webmoney WMZ bozumlarınızda ödemeleri Paypal olarak alabilirsiniz (Yanlızca TurkMoney üzerinden)

Webmoney WMZ bozumlarınızda ödemeleri Papara olarak alabilirsiniz (Yanlızca TurkMoney üzerinden. Webmoney hesap sahibi ile Papara hesap sahibinin en az soyadının aynı olması zorunludur.)

Webmoney WMZ bozumlarınızda ödemeleri Perfectmoney, Payeer, Advcash, BUSD veya USDT olarak alabilirsiniz (Yanlızca TurkMoney üzerinden)

Webmoney WMZ, Perfectmoney, Payeer, Advcash, BUSD (bianance usd), USDT (Tether) bozumlarınızda ödemeleri FUPS, OLDUBİL, OZAN veya UPTİON hesaplarınıza ödeme olarak alabilirsiniz (Yanlızca TurkMoney üzerinden)

Webmoney ile Perfectmoney, Payeer, Advcash, USDT ve BUSD ödemelerinizi yaptırabilirsiniz. (Yanlızca wmaracı üzerinden)

Perfectmoney, Payeer, Advcash, USDT ve BUSD ile webmoney WMZ ödemelerinizi yaptırabilir, webmoney WMZ alabilirsiniz. (Yanlızca wmaracı üzerinden)

Perfectmoney bakiyelerinizi güvenle bozdurabilir ve hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. (Yanlızca TurkMoney üzerinden)

Payeer bakiyelerinizi bozdurabilir veya hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. (Yanlızca TurkMoney üzerinden)

Advcash bakiyelerinizi bozdurabilir veya hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. (Yanlızca TurkMoney üzerinden)


Bimpara bakiyelerinizi kolayca nakite çevirebilirsiniz. (Yanlızca wmaracı üzerinden)

Mobil ödeme ile İstanbulkart yüklemesi yapabilen kullanıcıların bakiyelerini alıyoruz. (Yanlızca güvenli wmaracı üyelerinden ve yanlızca wmaracı üzerinden)

Coin veya AltCoin bakiyelerinizi webmoney, perfectmoney,payeer,advcash olarak çevirebilirsiniz. (Yanlızca TurkMoney üzerinden)

Paymer çeklerinizi bozdurabilir yada BUSD, USDT, Webmoney WMZ, Perfectmoney, Payeer, Advcash olarak çevirebilirsiniz. Paymer çek işlemi için wmaracı üzerinden yada https://www.turkmoney.net/contact üzerinden bizimle iletişime geçiniz lütfen.



Diğer tüm soru ve işlemleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


İLETİŞİM


Mobil: 0537 868 87 96 (Gereksiz sorular ve alakamız olmayan şeylerle ilgili aramalar çok fazla geldiğinden genelde kapalıdır. Anlayışınıza sığınarak lütfen alttaki iletişim araçlarıyla bize ulaşınız.)

Görüşme başlatmak için aşağıdaki seçeneklerden herhangi birine tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.
52308-642434e5d1f63.jpg
52308-6424349f1cfb6.jpg






TurkMoney E-mail: admin@turkmoney.net

Webmoney İşlemleri İçin: TurkMoney

Destek Kaydı Oluşturmak İçin: TurkMoney İletişim




ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: 0537 868 87 96 nolu tel haricinde numaramız, wmaracı turkmoneynet kullanıcı adı haricinde hesabımız, @turkmoney.net uzantısı olmayan mail adresimiz, @turkmoney Telegram hesabımız ve turkmoney.net skype hesabı haricinde iletişim adresimiz yoktur (skype adımız sadece turkmoney.net dir. Sonunda başında nokta virgül yada benzeri bir ibare yoktur önemle dikkat ediniz). Yukarıda belirtilen şartlar haricinde işlem yaparak mağduriyet yaşanması durumunda yapılan işlemlerden TurkMoney sorumlu tutulamaz. TurkMoney kesinlikle cüzdandan cüzdana işlem yapmaz, kesinlikle paypal bozmaz ve kesinlikle yukarıda belirtilen iletişim numaraları ve iletişim araçlarında belirtilen hesaplar haricinde başka bir şekilde kullanıcıya ulaşmaz.


Paypal ödeme işlemlerinizi yapıyoruz, bozum işlemleri yapmıyoruz ve bu taleplere cevap vermiyoruz önemle duyurulur. TurkMoney sistemimizle hizmetinizdeyiz saygılarımızla.

Lütfen Dikkat!... Bozum ve satışlarda istenen kriterler ve prosedürleri sağlamayan veya sağlayamayan kişilerin ödeme işlemleri iptal edilir. Bozumlarda bozumu yapılan bakiyeler aynı hesaba iade edilir. Satışlarda ve takaslarda istenen bilgi veya belgeleri sağlayamayan kişilerin ödemeleri bilgi veya belge sağlanana kadar iade edilmez ve 3 iş günü içinde bilgi veya belge sağlanmaz ise banka ile iletişime geçilir ve ödeme iadesi banka üzerinden yapılır. TurkMoney ile işlem gerçekleştiren tüm kullanıcılar bu kuralları peşinen kabul etmiş sayılır. TurkMoney olarak mahkeme kararı olmadan hiçbir işlemin ve hiçbir müşterimizin bilgi veya belgeleri üçüncü kişiler ile paylaşılmaz. TurkMoney Kozyatağı vergi dairesine kayıtlı ve KVKK kanununa tabi Melahat KOCAKOÇ adı ile hizmet sunan bir şahıs firmasıdır.



     
 
52308-642433da70647.jpg
 
52308-6424344fe00dc.jpg
 

Mesaj 11 defa düzenlendi. Son düzenleyen: turkmoneynet (04.04.2023 23:29)

 

 

WebMoney,Perfectmoney, Payeer Yetkili Merchant İşlemcisi https://www.turkmoney.net

wmaraci
reklam

turkmoneynet turkmoneynet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmoney,perfectmoney,bitcoin alım satım takas
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

İşlemlerimiz arasına kredi kartına ödeme alma seçeneği eklenmiştir. Hafta içi iş günleri 09:00-16:00 arası yapılan işlemlerde aynı gün, 16:00 saatinden sonra yapılan işlemlerin ödemeleri takip eden iş günü karta yansımaktadır (Bankalar arası kart merkezi prosedürüdür). 5sim, smm panel, ödeme işlemlerinizi ve perfectmoney, payeer, webmoney ve paypal kabul eden sitelere sizin adınıza ödemelerinizi yapıyoruz.

 

Paypal bozmuyoruz, Sanal kart v.b. sağlamıyoruz.

 

Satış/ödeme ve aracılık işlemlerinde fatura kesilmektedir. Fatura talep eden müşterilerimiz TCKN/Vergi kimlik numarası vermek durumundadır. TurkMoney Kozyatağı vergi dairesine kayıtlı, KVKK ya tabi bir şahıs firmasıdır.

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: turkmoneynet (01.04.2023 16:22)

 

 

WebMoney,Perfectmoney, Payeer Yetkili Merchant İşlemcisi https://www.turkmoney.net

turkmoneynet turkmoneynet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmoney,perfectmoney,bitcoin alım satım takas
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Ramazan Bayramı süresince tüm TurkMoney kullanıcılarının hizmetindeyiz. TurkMoney olarak bayram tatili boyunca siz değerli müşterilerimizin hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Çalışma saatlerimiz 10:00-23:00 arası olmakla beraber bu süre duruma göre 24:00 ve daha ileri saatlere kadar sürebilmektedir. TurkMoney sistemimizde Operatör online olduğu dürece hizmetlerimiz devam ediyor anlamı taşımaktadır. Tüm WMARACI ailesinin ve tüm TurkMoney kullanıcılarının bayramını tebrik eder, ailenizle ve sevdikleriniz ile birlikte nice güzel bayramlar dileriz.

 

 

WebMoney,Perfectmoney, Payeer Yetkili Merchant İşlemcisi https://www.turkmoney.net

turkmoneynet turkmoneynet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmoney,perfectmoney,bitcoin alım satım takas
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

İşlemlerimiz arasına USD Coin USDC, True Usd Coin TUSD ve Papara ödeme seçeneği eklenmiştir.

 

Saygılar sunar esenlikler dileriz.

 

52308-64fdd27cce094.jpg

 

 

WebMoney,Perfectmoney, Payeer Yetkili Merchant İşlemcisi https://www.turkmoney.net

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al