Kültür-sanat haberciliğinin önde gelen sitelerinden biri olan Mürekkep Haber’de çekiliş heyecanı başlıyor! Bundan böyle Instagram hesabımız üzerinden her ay takipçilerimize sinema, konser, tiyatro biletleri ve çeşitli kitaplar hediye edeceğiz. İlk çekilişimiz Başak Sayan’ın yeni çıkan kitabı “Sen Değişirsen Her Şey Değişir” üzerine olacak. Şanslı üç takipçimize Başak Sayan’ın yeni kitabını isme özel, imzalı olarak hediye edeceğiz.

Başak Sayan; Bağlanma Korkusu, Kelebeğin Kaderi, Ölü Kuşların Sessizliği ve Nigâhdar romanlarının ardından ilk otobiyografik kitabında kendi hayatının iplerini nasıl eline aldığını ve içsel yolculuğunda nelerle karşılaştığını bilim ve felsefeyle temellendirerek olanca samimiyetiyle anlatıyor. Bu kitap, insanın elindeki en büyük gücü nasıl kullanması gerektiğini, inancın ve düşüncenin neler yaratabileceğini, bilinçaltında bulunan kök inançların nasıl değiştirileceğini, arzu edilen bir yaşamın nasıl tezahür ettirileceğini detaylarıyla ve 21 günlük bir çalışmayla okura sunarken, aynı zamanda kişinin gerçek özü ile bağlantıya geçmesini de sağlıyor.

Peki imzalı kitap kazanmak için ne yapmanız gerekiyor?

Mürekkep Haber’in (@murekkephaber) ve Başak Sayan’ın (@basaksayan) Instagram hesabını takip etmeniz ve orada yer alan çekiliş görselinin altına iki arkadaşınızı etiketlemeniz yeterli! Unutma, 20 Ocak’a kadar ne kadar çok arkadaşını etiketlersen şansın o kadar artacak!

https://www.instagram.com/p/B7Q0KxsAm75/