Çekilişle Ücretsiz veya Ücretli Antika, Retro, Vintage Hediyeler kazanabileceğiniz yeni platform Bingo Retro açıldı.
Her ücretsiz çekiliş sonuçlanmasının ardından yeni antika veya nostaljik koleksiyon değeri olan ürünleri sisteme ekleyeceğiz.
İlk ücretsiz çekilişimiz dün itibariyle çekilip ürün sahibine doğru yola çıktı. Hemen ardından piyasa değeri yaklaşık 500 TL olan 1954 yılı üretimi fotoğraf makinesini ücretsiz olarak çekilişimize ekledik. Şuan katılımlarınızı bekliyor.
Ayrıca dilerseniz ücretli çekilişlere bakiye ekleyerek katılabilir piyasa değerlerinin 20/1 50/1 100/1 gibi fiyatlara ürünlere sahip olabilirsiniz. Gelecek çekilişler aktif çekilişlerden sonuçlandıktan hemen sonra aktif edilir. Kazanamazsam ne olacak diye soruyorsanız sistem mantığı şu şekildedir; Katılım bedeli 5 TL olan bir çekiliş düşünün gerekli katılımcı sayısı 20 diyelim bu çekilişi kazanamazsanız 5 TL içerde olursunuz, ücretsiz veya diğer ücretli çekilişlerde şansınızı isterseniz deneyebilirsiniz. Kazanırsanız 100 TL değerinde bir ürüne sahip olup isterseniz direkt siteye satış gerçekleştirip bakiye çekebiliyorsunuz. ( Siteye direkt satış için %20 komisyon alınmaktadır. )

- Neden böyle bir sistem?
+ Hali hazırda antika işleriyle uğraşmaktayız, bazı ürünleri hızlıca nakite çevirmek diğer yandan kullanıcılara çok uyguna veya bedavaya eğlence olacak tarzda bir sistem düşünüp bunu hayata geçirmek istedik tabi bunu yaparken piyasa fiyatlarının çok altında çekilişler ekledik.

- Katılımcı Sayısı Dolmadan Çekilişler Başlatılıyor mu?
+ Eğer katılımcı sayısı dolmaya yakın şekilde bir süre geçtiyse ve öyle kaldıysa bu çekiliş başlar fakat katılımcı sayısı yetersiz kalmışsa bu şekilde bakiyeler hesaplara fazlasıyla iade edilir.

- Çekilişler Nasıl Başlıyor?
+ Her çekiliş başlamadan önce sistemde bulunan chat altyapımız sayesinde kullanıcılara bildirim geçilir. Çekiliş sayfasında yapılan geri sayımın ardından çark döner, çark kimin üzerinde durursa kazanan talihli o üye olur. Çekiliş sistemi tamamen random mantık üzerine kurulmuş olup dileyen herkesin incelemesine açıktır ayrıca isteyenler olursa github üzerinden paylaşım sağlayabiliriz. Ayrıca yeni çekilişleri canlı yayından yapmayı düşünüyoruz.

- Bir çekilişe kaç kere katılabilirim?
+ Ücretli çekilişlere maksimum 3 ücretsiz çekilişlere 1 kere katılım sağlayabilirsiniz.

- Kazandım, peki şimdi ne olacak?
+ Profilinizden kazandığım çekilişler bölümü üzerinden direkt satış yapmayacaksanız kargo bilgilerinizi doldurarak adres gönderirisiniz. Ptt Karşı Ödemeli, Sürat Kargo, Diğer kargo şirketlerini seçebilirsiniz. Ürününüz 3 iş günü içinde kargolanır sistemden tarafınıza takip numarasıyla iletilir. Kargolama sonrası ürünün başına bir şey gelirse iade talep edebilirsiniz.

- Başka neler yapılabilir?
+ Değeri olduğunu düşündüğünüz ürünlerinizi bize site altı iletişim bölümünden ulaşarak değerlendirebilir, sohbet alanlarını kullanabilir, profilinizi özgünleştirebilir, bildirimlerden yayınlanabilirsiniz.

Güncellemelerden daha hızlı haberdar olmak adına bizi instagram sayfamızdan takip edin; https://www.instagram.com/bingoretrocom/ Ayrıca sayfamızda örnek çekiliş videosunu bulabilirsiniz.
Pek yakında uygulamalar ve diğer sosyal hesaplar yayınlanacaktır. Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret ediniz. http://www.bingoretro.com/




[SIZE=4]Not: Üye olan arkadaşlar katıldığınız belirten bir kullanıcı adıyla konuya yorum yaparsa hediye bakiyelerle belirli aralıklarla sürprizler yapacağız :angel:[/SIZE]

Multi Konudur : ***