-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Orifame adlı üyeden alıntı
Faks hizmetiyle ilgili bilginiz var mı?
Sikayetvar.com'da sadece bir şikayet var, o da faks hizmetiyle ilgili.
Trilyontane hizmet veriyorlar ben %15000 memnunum. Şimdi bir faks şikayeti var diye karalamak doğru olanmıdır ?
Bakalım ki faks sorunu yaşayan vatandaş neler yaptı yada ne gibi sorunlar olduda böyle birşey yaptı.
0850 telefonum var çok çok memnunum Allah razı olsun.Adamlara mail attım 0850 masaüstü yazılımını kuramadım dedim adamlar 1500 kez aradı bilgisayarıma bağlandı uzun süre uğraş verdi cebimden 1 kuruş çıkmadan bu hizmeti alıpta birde burun kıvırırsam vallahi bu benden çıkar ve herkezden çıkar.
Şikayet eden adamdan şüphe duyarım çünkü 1 kez bile duymadım.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet faxda alabilirsin gönderebilirsinde panel veriyorlar ordan hersey var dedigim adrese git işte üstat orda demoda her şey var
Ek Olarak: bütün firmalar netgsm baglıdır sizin dedigğiniz firmada netgms alt bayisidir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Dün 0850 alan kodu ile başlayan bir numara benide aradı. İlk başta tedirgin oldum fakat, açtığımda iş bankasından aradıklarını söylediler. Bu durumdan sonra **************lar sandım ve daha da tedirgin oldum hemen iş bankasının internet sitesine girip baktım ve beni arayan numarayla orada ki numaranın aynı olduğunu gördüm içim rahatladı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web programcısı
-
-
Ad Soyad
S** F**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aşırı yanıltıcı bir konu Kuzey Kore'nin ülke telefon numarası +850, 00850 dir, aynı bizim +90 gibi, oysa bahsedilen 850 numarası bildiğimiz yurt içi +90850 ile başlayan ip telefon numaralarıdır.
Bazı bankalar bile bu tür numaralara geçmişlerdir. Çoğu firma/şahıs destek numarası olarak kullanır. Alınması kolay ve bilgisayara, yazılıma bağlanması kolaydır. Bu numaradan bilmem ne hastanesi indirimli chek-up için aradı diye tüm sisteme öcü gözüyle bakılamaz.
Yüksek kazanç elde edebileceğiniz link satış sitesi
http://bit.ly/2sM8XPZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web programcısı
-
-
Ad Soyad
S** F**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Her isteyene elbet verilmemeli, ya da spam amaçlı kullanımına ilişkin kural getirilmeli. Ancak burda bu numarayı satanların çıkarları vardır, kontör, sms satmak gibi. İşlerine gelmez.
Ancak yine de kalkıp numarayı Kuzey Kore ile ilişkendirip ortalığı iyice bulandırmak gerekmez. Sanki yurt dışından **************lar arıyor, cevap verirsek bizim faturaya işleyecek gibi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yüksek kazanç elde edebileceğiniz link satış sitesi
http://bit.ly/2sM8XPZ
gencseen
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Artık bankalarda bu numaralaraı kullanıyor.
PoLo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İletişim - Telefon
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkese verilmemeli tabii ki, resmi kuruluşlar vergi mükellefi kişilere verilmeli. Fakat bildiğiniz gibi ev telefonlarını nasıl ki her kişi çıkarabiliyor ise Türk *******da kendi menfaati için bunu yapmak zorunda. Tabii ki bu ciddiyete bindiriyor ama dikkatlide olmak gerekir.
BozkurTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilisim Teknoloji
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Çok uygun fiyatlı tarifelerle saglayan firmalar var öneririm :)