Türkiye’nin en büyük toptan perakende mağaza zinciri olan BİM durmak bilmiyor. Son zamanlardır teknolojik ürünlerin satışını gerçekleştirmişti. Ucuz iPhone X ve Xiaomi Mi Bluetooth Hoparlör satışından sonra yakın zamanda da BİM, Samsung Galaxy Note 8 satışı yapacak.
Geçen ay içinde A101 mağazaları ucuz ışıklı mışıklı oyuncu ekipmanları satmıştı ve neredeyse 2 gün içinde tükendi. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerin satışını yapan mağaza zinciri olan BİM, iPhone X için kollarını 9 Mart için sıvamıştı. Daha sonra da Xiaomi Mi Bluetooth Hoparlör satışını yapacağını duyurmuştu. Şimdi de Samsung’un Galaxy Note 8 modelini satacak.

Galaxy Note 8’in BİM’de ki Fiyatı Nedir?
Konunun detaylarına girmeden önce yayınlanan görsele bakıldığı zaman açıklamalara göre Birçok BİM mağazasının böyle bir şey olmadığını savunması bu görselin gerçek olma ihtimalini de yüksel ihtimalle düşürüyor. Gerçekten satılıp satılmayacağı, satılıyorsa da hangi firma tarafından garantili olduğunu birkaç gün içerisinde öğreneceğiz. Yayınlanan BİM aktüel görselinde 23 Mart tarihinde BİM mağazalarında olması beklenen Galaxy Note 8 modeli, 3.299 TL fiyat etiketine sahip olacak. Ancak aktüel görselinde bir ilginç taraf göze batmıyor değil. Galaxy Note 8’in yanında Türkiye uyumlu şarj adaptörünün ayrı olarak satılmasıyken, biri de ülkemizde Exynos 9590 işlemcisiyle bulunan Galaxy Note 8’in, Snapdragon 835’li versiyonunun satılacak olması. Bunlara bakıldığı zaman fiyat olsun ve bu tarz ilginç olaylara bakıldığı zaman İthalatçı garantili olma olasılığı çok yüksek. Ancak tabi ki garanti ile ilgili bir husus yazılmamış. İthalatçı olup olmadığı dahi yazmıyor. Son olarak Snapdragon versiyonlu olması sevindirici bir durum.

KAYNAK: https://teknodiot.com/bim-galaxy-note-8-satacak/