lostyazilim

Discovery mi t40 mı?

18 Mesajlar 3.432 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1385
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
ben olsam samsungdan başka bişey düşünmem...

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

bykaraer adlı üyeden alıntı

firma ile ilgili ne sorun yaratacak acaba ? sonucta t40 da turkcell uretımı degil zte uretımı(sanırsam)
yani garantisi var discoverynın guncelleme gelıyormu gelıyor.. daha ne sorun olcakki firmayla ?

Ama Turkcell güvencesiyle üretilen bir ürün t40.Diğeri ise üretilen bir ürünün Türkiye'de farklı marka adı altında satılması.Çok fazla bir bilgim de yok zaten.Herhangi bir sorunda biz bir şey yapamayız Amerika'ya gönderin diyebilirler.

bykaraer bykaraer muratkaraer.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 33 / 38
  • Ticaret 21, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Ama Turkcell güvencesiyle üretilen bir ürün t40.Diğeri ise üretilen bir ürünün Türkiye'de farklı marka adı altında satılması.Çok fazla bir bilgim de yok zaten.Herhangi bir sorunda biz bir şey yapamayız Amerika'ya gönderin diyebilirler.

general mobile discovery telpa guvencesiyle satılmaktadır her turlu sorunu telpa halletmektedir..ki discovery nin baska ulkelerde farklı adlarda satılanlarıda bulunmaktadır.
yanlıs anlamayn yani yanlıs bılınmesın dıye bu kadar yazıyorum..

muratkaraer.net - Tasarım Hizmetleri

• Üyelik 13.11.2024
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

Tabikide discovery t40da kullandım çok kötüydü, discovery kullanıyorum şuan.
Yalnız bu discovery ile ilgili çok konu açıldı, açmadan önce bir okusaydınız konuları ?
Kirlilik yapmaya başladı bu tür konular.

okudumda t40 nfc teknolojisi var diye bir sorayım dedim telefonları kıyaslarsam tabikide discovery teknik sorun olursa ne yaparım diye sordum

Ek Olarak:

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

ben olsam samsungdan başka bişey düşünmem...

bende samsung almak isterimde hemde note 3 de ekonomik sebepler.

Ek Olarak:

depresan adlı üyeden alıntı

kullanan arkadaşlarım var. tek birşey söyleyeyim. android odaklı yaklaşmayın. donanıma bakın.

kullanan arkadaşların hangisi t40 mı discovery mi yazmamışsın

wmaraci
wmaraci

ugurcanka ugurcanka Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 112 / 90
  • Ticaret 34, (%100)
discovery.

Developer

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
discovery'nin 1. ve 2. partilerinde sorun varmış. Kaçıncı parti olduğunu nasıl anlayacaksınız ama bu şarj problemiyle ilgili bir araştırma yapın derim başınız ağrımasın.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Pek anlamam akıllı telefon işlerinden. Geçenlerde 2. el Turkcell marka telefonu babam almıştı. Hattımız Avea. Telefon bozuldu, bazen çalıyor - bazen çalmıyordu, garantiye gönderdik, yazılım güncellettik. Ondan sonra her tuşa bastığımızda Turkcell Online İşlem K. Adı - Şifre bilgileri istedi bizden. Biz de lanet ettik, aldığımız fiyata verdik telefonu. 200 TL üstüne koyup Android işletim sistemli Samsung aldık.

FurkanTURAN FurkanTURAN www.furkanturan.org Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 528
  • Beğeniler 62 / 119
  • Ticaret 1, (%100)
Discovery 'nin yaklaşık 7bine yakın sadece konu araştırıcı bir yapıya sahip ekibi var , her hataya anında bir çözüm var gençlerin ve akıllı telefon arayanların fiyat araştırmalarına göre şu anda en gözde telefonu Discovery , bir hatayı denemeden önce Facebook'ta bulunan discovery grubundaki gönüllü arkadaşlara sorarak sorununuza anında yardım cevabı geliyor . Şahsen , telefoncu bir eniştem var diğer telefonlar yerine Discovery 'i seçti . Sebebide çok çabuk çözüm bulabilmesi idi , tek sıkıntısı Sarj oda yeterli oluyor zaten fazla kullanılmaz ise aAa akıllı telefonum var benim deyip elinden düşürmezsen o iş yaş . Ama ne Turkcell tanırım ne Vodafone , tavsiyem Discovery 'den yanadır.Discovery 'de telpa güvencesindedir , yani en ufak sıkıntıda anında destek biraz belki bakım uzayabilir onuda göz ardı etmek gerek bazen.

Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al