DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben olsam samsungdan başka bişey düşünmem...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
brown adlı üyeden alıntı
Ama Turkcell güvencesiyle üretilen bir ürün t40.Diğeri ise üretilen bir ürünün Türkiye'de farklı marka adı altında satılması.Çok fazla bir bilgim de yok zaten.Herhangi bir sorunda biz bir şey yapamayız Amerika'ya gönderin diyebilirler.
general mobile discovery telpa guvencesiyle satılmaktadır her turlu sorunu telpa halletmektedir..ki discovery nin baska ulkelerde farklı adlarda satılanlarıda bulunmaktadır.
yanlıs anlamayn yani yanlıs bılınmesın dıye bu kadar yazıyorum..
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
discovery'nin 1. ve 2. partilerinde sorun varmış. Kaçıncı parti olduğunu nasıl anlayacaksınız ama bu şarj problemiyle ilgili bir araştırma yapın derim başınız ağrımasın.
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Pek anlamam akıllı telefon işlerinden. Geçenlerde 2. el Turkcell marka telefonu babam almıştı. Hattımız Avea. Telefon bozuldu, bazen çalıyor - bazen çalmıyordu, garantiye gönderdik, yazılım güncellettik. Ondan sonra her tuşa bastığımızda Turkcell Online İşlem K. Adı - Şifre bilgileri istedi bizden. Biz de lanet ettik, aldığımız fiyata verdik telefonu. 200 TL üstüne koyup Android işletim sistemli Samsung aldık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Discovery 'nin yaklaşık 7bine yakın sadece konu araştırıcı bir yapıya sahip ekibi var , her hataya anında bir çözüm var gençlerin ve akıllı telefon arayanların fiyat araştırmalarına göre şu anda en gözde telefonu Discovery , bir hatayı denemeden önce Facebook'ta bulunan discovery grubundaki gönüllü arkadaşlara sorarak sorununuza anında yardım cevabı geliyor . Şahsen , telefoncu bir eniştem var diğer telefonlar yerine Discovery 'i seçti . Sebebide çok çabuk çözüm bulabilmesi idi , tek sıkıntısı Sarj oda yeterli oluyor zaten fazla kullanılmaz ise aAa akıllı telefonum var benim deyip elinden düşürmezsen o iş yaş . Ama ne Turkcell tanırım ne Vodafone , tavsiyem Discovery 'den yanadır.Discovery 'de telpa güvencesindedir , yani en ufak sıkıntıda anında destek biraz belki bakım uzayabilir onuda göz ardı etmek gerek bazen.
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..