Facebook, Android için Hello Caller ID & Blocking telefon arama uygulamasını duyurdu. Facebook Hello, Android’li telefonunuzdaki arama ekranının yerine geçiyor ve kişilerinizi, aramalarınızı artık Facebook Hello üzerinden yönetebiliyorsunuz. Facebook Hello Nedir? ve Hello Ne İşe Yarar? sorularıyla Facebook Hello hakkında her şey haberimizde.

Facebook uzun süredir kullanıcıların cep telefonu bilgisini topluyordu. Bugün yayınlanan yeni uygulaması Facebook Hello ile artık aramalarınızı ve rehberinizi Facebook Hello üzerinden yönetebileceksiniz. Facebook Hello, Android işletim sistemi için Google Play Store üzerinden duyuruldu.



Facebook ile entegre olarak çalışan Facebook Hello uygulaması ile rehberinizde herkesin fotoğrafı otomatik olarak eşleştiriliyor. Rehberinizde kayıtlı olmayan numaralar bile sizi arayınca kimin aradığını profil fotoğrafıyla birlikte görebiliyorsunuz. İstemediğiniz kişileri kolaylıkla engelleyebiliyor ve sizi aramasının önüne geçebiliyorsunuz. Arama ekranında ister rehberinizden birini arayın, isterseniz gidilecek mekanları veya şirketleri. Açık olduğu saat bilgisi, konum bilgisi, telefon, internet sitesi gibi ek bilgilere Facebook Hello üzerinden erişebiliyorsunuz. Sadece kaydırma hareketi yaparak rehberinizdeki kişilere Facebook Messenger üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Facebook Hello uygulaması Google Play Store Türkiye'de aktif değil. Ancak .apk olarak indirip, tamamen yasal olarak kullanabilirsiniz.

Facebook Hello uygulamasını .apk olarak indirmek için : Facebook Hello Caller ID & Blocking .apk Dosyası İndir

Kaynak : Facebook Hello Telefon Uygulaması Duyuruldu