lostyazilim
tr.link

GENERAL MOBİLE 4G Hakkında Bilgi Verirmisiniz Alınırmı Bu Telefon

26 Mesajlar 3.381 Okunma
lstbozum
tr.link

OrganikHitSitesi OrganikHitSitesi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Şırnak
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 62 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

brown adlı üyeden alıntı

Sony Xperia M4 Aqua tavsiyemdir. Fiyatı oldukça uygun. 8 çekirdekli ve 64-bit.

fiyatı nedir

wmaraci
reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

900-1000 TL arası bulabilirsiniz teknoloji marketlerde.

OrganikHitSitesi OrganikHitSitesi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Şırnak
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 62 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Being adlı üyeden alıntı

Bizim insanımızın kronik sorunu denemediği bir şey hakkında yorum yapmaktır. Yani adam GM 4G'yi eline bir kere bile almamıştır fakat bir yerde birinin sorundan yakındığını görmüştür başlar o cihazı kötülemeye. (Deneyen arkadaşlar alınmasın.)

Ben iPhone 5 kullanıcısıydım ve iPhone 5'den sonra bu cihazı aldım. Ortalama 10 günü geçti ve aktif olarak kullanıyorum gerçekten 700 liralık bir telefonun beni bu kadar memnun edeceğini düşünmüyordum. iPhone 5 ile yaptığım her işi bunda da rahatlıkla yapıyorum. Tabii ben de pek oyun muhabbeti yoktur. Cihazımda yüklü en fazla 2 oyun vardır o da saatlerce bir yerde beklemek zorunda kalırsam hani biraz eylesin beni diye.

700 liralık bir cihaz olmasına rağmen bence performansı şuan piyasada 1200 - 1300 TL arası Android cihazlarıyla aynı denebilir. Yakın zamanda (Bugün/yarın içinde blogumda incelemesine de yer vereceğim.)

aynen hocam sırf bu tür kriterler için almayı düşünüyorum çok fazla para verende ancak teknoloji manyakları alır yüksek fiyata telefon oda sırf fors falan şeyler için adam aldığı telefonun sadece arama ve mesajlaşma özelliklerinden yararlanır diğerleri onu ilgilendirmiyor bile bazen hiç kullanmıyor diğer özelliklerini neymiş i phone 6 plushum var :D s6tım var :D

omerenes omerenes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 93 / 127
  • Ticaret 9, (%100)
Şu an piyasadaki 700 liraya görebileceğin en sağlam telefon üstelik 6.0 marshmaloow guncellemesi alacak.

Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
wmaraci
wmaraci

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Kasıyor gibi yorumları gördükçe gülüyorum.Ya telefonda safkan android var.Yani google tarafından yayınlanmış ve üstüne hiçbir ek yapılmamış bir yazılım.IOS nasıl Iphone için stabilse bu yazılım da Android One ve Nexus serisi cihazlar için öyledir.Sistem stock halde kasma yapmıyor.Bizzat denedim.Note 3 telefonumu satıp 4G alacağım hatta.

omerenes omerenes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 93 / 127
  • Ticaret 9, (%100)
Bu benim kendi fikrim hocam ayriyetende ön yargılı olmayın lütfen benim öyle bir amacım yok kendk kullandığım telefondan yola çıkarak böyle bir yazı yazdım.Ben t50 kullanıcısıyım lollipopa bile güncelleyemedim.Güncelleme aldıkça özellikler ekleniyor, performans artıyor , tasarım değişiyor.Ama bu ioslarda sabit zaten pek bişey değismiyor.

Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al