-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet arkadaşlar vatan bilgisayara telefonumu bıraktım stoklara geldiği gün almayı düşünüyorum ? Ne düşünüyorsunuz Edirne'ye daha cihaz gelmediği için inceleyemedim ama videolarda efsane bir cihaz gibi duruyor ? Kullanan yada test etmiş olan yada fikrini belirtmek isteyen varsa alabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam GM 5 Plus hakkında bir bilgiye sahip değilim fakat genel olarak General Mobile sağlamlığı piyasada ki bir çok telefondan daha iyi. 1 yıl 9 aydır kullandığım General Mobile Elite telefonumdan çok memnunum. Fakat android güncellemesinden umudunuzu kesin General Mobile'de :) Kitkat bize lolipop çıkmadan 1 2 ay önce falan gelmişti galiba yanlış hatırlamıyorsam. Birde bu general mobiller şarj konusunda iphoneden farkı yok :):):):)
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İstisna birkaç özellik (kamera, işlemci vs.) dışında telefonları sadece iki kategoriye koyun. Android ve iOS.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Android One cihazları kesinlikle önermiyorum. Eğer daha önce Samsung, LG veya Sony gibi firmaların arayüzü ve programları kullandıysanız bu cihazda büyük sıkıntı çekersiniz.
Nedeni ise;
Müzik çalar yok, Google Play Müzikler uygulaması müzik çalar anlamında yeterli değil.
Galeri yok.
Türkçe karakterleri klavye üzerinde göremiyorsunuz. Google Klavyeler uygulaması çok kötü.
Tüm bu uygulamaları Play Store'dan indirdiğiniz taktirde tatmin edici gelmeyecek ve reklamlarla boğuşacaksınız. Ben General Mobile 4G'den sonra elime Samsung aldığım zaman oh be dünya varmış demiştim.
Uygulama menüsü öğelerini istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz orjinal bir Launcer uygulaması bile yok. Google Launcer büyük sıkıntı. Uygulamalar harf sırası olarak görünüyor ve karmaşık bir cihaz ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
GM Discovery kullanıyordum. Dolmuşta giderken yola düşünce 200 TL masrafı çıktı. GM 5 Plus ve 4G Android One arasında kaldım. Takipteyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.