WhoCaress
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Hocam yurtdışında bizim ülkemize göre telefon fiyatları düşük doğru ama şu sıkıntı var. Aldığınız ürünün garantisi olmuyor ve 2 senede bir imei ücreti 150 TL ödüyorsunuz.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Imei kaydı tek seferlik olur ve fiyatı 149 tl dir. Gürcistan a sadece girip çıkmanız size 1 telefon hakkı kazandırır. Bu hak 2 yılda bir sıfırlanır. Yani 2 yıl sonra tekrar imei kayıt hakkı kazanırsınız. Aynı şey Kıbrıs için de geçerlidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
inşaat,dekorasyon
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ürün alan var mı acaba?güvenilir mi? gürcistan daki firmadan yada şahıslardan bahsediyorum
http://osmanlitavan.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben çok gittim Gürcistan'a zaten sınırın orada Hopa'da yaşıyordum bu yıl İstanbul'a taşınana kadar. Şuan onların parası bizden daha değerli bir hal almaya başladı. Arada şuan tahminimce 500-700 TL arası fark oluşmakta. Pasaportunuz yoksa kimlikle geçiş yapıyorsunuz Batum'a oradan bir taksiye atlayıp Batumi Plaza'ya gidiyorsunuz orada Apple Store var oradan alıyorsunuz daha sonra geri dönüşte gümrükte ürünü onaylatıyorsunuz size 100 - 150 TL civarı para veriyorlar geri onunlada vergi dairesine gidip parayı yatırıp e-devletten kaydını yaptırıyorsunuz ondan sonra tamamdır. 2 yılda bir telefon alma hakkınız var yurt dışından.