Merhabalar, bu gün sizlere android cihaz seçerken dikkat etmeniz gereken şeyleri anlatacağım. Çoğu kişi cihaz seçerken hiçbir şey araştırmadan alırlar, bu çok yanlış bir şeydir.
Eğer kaliteli bir cihaz arıyorsanız kaliteli markaların cihazlarını araştırmanız gerekir. Mesela android deyince akla ilk gelen markalardan birisi Samsung’dur. Eğer bütçeniz kısıtlı değilse Samsung marka bir android cihaz almanızı tavsiye ederim, son dönemlerde android adına başarılı işler yapıp başarılı cihazlar üretmiştir.
Eğer cebinizdeki bütçe kısıtlıysa ne yapmanız gerekir ?
Bildiğiniz gibi dünyada pek çok cihaz, farklı farklı marka adlarında farklı farklı android cihazlar üretilip satışa sunulmakta. Ama siz bu cihazları görür görmez ucuzluğu nedeniyle alırsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu nedenle uygun fiyatlara android cihaz almadan önce internet üzerinden cihazın markasını hatta alacağınız modelleri iyice araştırın. Bu modeller hakkında internette yapılmış yorumları iyice araştırdıktan sonra, eğer cihaz hakkında olumlu yorumlar varsa o cihazı alın. Eğer bunları yapmadan cihaz alırsanız pek çok kişide olduğu gibi, cihazınızı sürekli garanti servisine gönderip aylarca göremeyebilirsiniz. Uygun fiyatlara satışa sunulmuş cihaz alırken markalarına da dikkat etmelisiniz, hiç bilinmeyen markalar, özellikle televizyonda satışa sunulan cihazlardan uzak durmanızı öneririm. Çünkü genelde en dandik cihazlar televizyon üzerinden çok ucuza satılır. O televizyondaki adam öyle bir anlatır ki cihazı almamak için kendinizi zor tutarsınız, kanalı değiştirin :)

KAYNAK