HTC, amiral gemisi HTC One'ın satışları son sürat devam ederken yerinde durmadı ve HTC Desire ailesinde yer alacak olan yepyeni akıllı telefonu HTC Desire 600'ü duyurdu.

Enteresan bir şekilde amiral gemisi HTC One üzerinde yer alan, sosyal ağlar ve yeni bildirimler için kullanılan BlinkFeed, new Sense 5 arayüzü ve BoomSound gibi özellikleri HTC Desire 600'e de dahil etti.

Cihazın donanımsal özelliklerine baktığımız zaman, HTC Desire 600 üzerinde; 4 çekirdekli 1.2GHz hızındaki Snapdragon 200 işlemciye, 4.5 inçlik Super LCD2 ekrana (960x540 çözünürlük sunuyor), 720p video çekebilen 8 megapiksellik bir arka kameraya ve görüntülü konuşmalar için ayrıca 1.6 megapiksellik bir ön kameraya yer verilmiş.

Bu saydığımız özelliklerin dışında HTC Desire 600'ü farklı kılan özellikler arasında kullanıcılara çift SIM kart desteği sunuyor olması yer alıyor.

Rusya, Ukrayna ve Orta-Doğu ülkeleri üzerinde siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacağı duyurulan cihazın, Haziran ayından önce piyasaya sürülmesi bekleniliyor.

HTC Desire 600'ün duyurulmasıyla birlikte akıllara gelen ilk soru tabii ki daha önce adı geçen diğer akıllı telefon HTC Desire 200'ün ne zaman duyurulacağı oluyor.

Kaynak: http://www.tamindir.com/htc-desire-600-duyuruldu_h-3937/