HTC ONE M8 For Windows Görsel İnceleme

HTC’nin Windows Phone amiral gemisi ONE for Windows’u fotoğraflarla inceliyoruz.


Merhabalar değerli maxicep.com okurları bu yazımızda Tayvanlı cep telefonu üreticisi HTC’nin geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanan Windows Phone platformundaki yeni amiral gemisi, Windows Phone işletim sisteminin en yeni versiyonu Windows Phone 8.1.1 (Update1)ile gelen ONE for Windows‘u detaylı fotoğraflarıyla inceleyeceğiz.
One for Windows, Tayvanlı üreticinin uzun zamandır uzak kaldığı Windows Phone platformuna oldukça iddialı geri dönüşünün ilk işareti olarak gösterilebilir. Zira firma yeni Windows Phone telefonlarını duyurmaya devam edeceğini açıkladı. HTC’nin Android platformu altında ürettiği ONE M8′in oldukça iyi tepkiler almasından sonra firma bu cihazı aynı donanım ve tasarımla Windows Phone platformu için de sundu. Aynı cihazı iki farklı işletim sistemiyle sunan ilk firma olma unvanını da kazanan HTC, Windows Phone platformundaki Android platformuna eşdeğer donanımlı bir cihaz eksikliğini de kapatmış oldu.
HTC ONE for Windows, 5″ 1920×1080 Full HD Super LCD3 bir ekrana sahip. ONE M8′den tanıdığımız bu ekran oldukça renk doygunluğu ve keskinliğine sahipken verdiği net görüntüsüyle de akıllı telefonlardaki en iyi ekranlardan biri diyebiliriz. Corning Gorilla Glass 3 ile korunan One for Windows’un ekranı hakkında çok da fazla söze gerek kalmıyor aslında.
Qualcomm’un Snapdragon 801 chipsetiyle gelen One for Windows 2.3 GHz dört çekirdekli bir işlemci, 2 GB sistem belleği, 32 GB dahili depolama alanı, 2600 mAh batarya, 128 GB’a Kadar arttırılabilir MicroSD kart desteği gibi özelliklerin yanında, arka yüzeyinde UltraPixel Duo Kamera, Ön yüzeyinde görüntülü görüşme ve kusursuz selfie çekimleri için 5 MP bir kamera barındırıyor.
HTC ONE M8 For Windows alüminyumdan üretilmiş monoblok bir gövdeye sahip. Bu sayede tasarım hatlarında kesintisiz çizgiler dikkat çekiyor. Oval olan arka yüzeyi ise her ne kadar kamera lensini korumasız bıraksa da tek elle kullanım için cihaz ergonomisini üst seviyelere çıkartıyor.















KAYNAK