HTC'nin Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıttığı HTC Desire 820 selfie çılgınlarının dikkatini çekeceğe benziyor.


HTC, Desire 816 modelinin ardından yeni bir telefonla karşımızda. Uluslararasi Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıtılan Desire 820 modeli, 5.5 inç olması ve plastik gövdesiyle dikkat çekiyor.

Android işletim sistemine sahip telefonun geniş ekranı kullanıcıyı fazlasıyla kendisine çekiyor. Telefonun ön kamerası tamamen selfie çılgınlarına özel olarak dizayn edilmiş. Bir önceki model olan Desire 816 telefonundaki 5 MP'lik ön kamera, Desire 820 telefonunda 8 MP'ye kadar çıkartılmış. Bu nedenle diğer telefonlara göre daha net bir selfie çekmek istiyorsanız, Desire 820 doğru tercih olabilir.

Desire 820 sadece ön kamerasıyla dikkat çekmiyor, telefonun ön tarafında 13 MP'lik bir kamera sensörü bulunuyor. HTC bu telefonda ağırlıklı olarak kameraya önem vermiş dersek yanlış bir şey söylemiş olmayız. Yani profesyonel bir kamerada olan çoğu özellik Desire 820'ye entegre edilmiş. Telefonda ayrıca çoklu çekim özelliği bulunmakta. Hareketli cisimleri fotoğraflamak Desire 820 modelinde oldukça kolay.

HTC'nin yeni telefonu Desire 820 bu ayın sonunda tüm dünyada satılmaya başlanacak. Fiyat konusunda HTC'den bir açıklama gelmedi.

Kaynak : http://teknoolooji.blogspot.com.tr/2014/09/htcnin-yeni-selfie-telefonu-htc-desire.html