HTC One M8, Android platform üzerinde yükselen eşsiz bir telefon. Firmanın yaptığı yatırımlar, pazar payında son derece büyük bir başarı göstermesine imkan sağlarken, sadece bununla da sınırlı kalmadı. Kendine has bir hayran kitlesinin de oluşmasına imkan tanıdı. Peki, HTC’yi Android platformlu diğer akıllı telefonların aksine popüler kılan neydi? İşte, tüm detayları ile HTC One M8 sizlerle!

HTC One M8, HTC One serisinin en güncel temsilcisi vaziyetinde. Firmanın HTC One M7 ile yakaladığı çıkış, M8 modeli ile de devam edecek gibi gözüküyor. Gelin hep beraber bu yeni amiral gemisinin tüm detaylarını irdeleyelim ve belki de almayı düşündüğünüz bu telefonun ilgi çekici detaylarından bahsedelim.

Tasarım denilince HTC Zirvede

Akıllı telefonların en kronik sorunlarından biri olan tasarım mentalitesi her ne kadar değişim gösterse, modernizme yaklaşan bir uyum içerisinde devam edebilse de HTC’nin yeri her daim ayrıdır. HTC One M8, tasarım konusunda klasik HTC çizgisinden ayrılmamış. İncelik gibi teknik detaylar üzerine çalışan ve gerçekten de olumlu sonuçlar elde eden firma, büyük bir hayran kitlesine de bu sayede ulaşmayı başardı. Alışıldık çizgilerin çok dışında olan ve her anlamı ile tüm zevklere hitap edebilecek bir telefon konumunda yer alan HTC One M8, sizleri tasarım konusunda memnun edecektir.

Performansta Olumlu Yanıtlar

Android telefonların stabilite konusunda kullanıcıları üzmesi, firmaların performans anlamında ciddi yatırımlar yapmasına olanak tanımış gibi duruyor. Birçok firma gibi Qualcomm Snapdragon 801 tabanlı, üst düzey bir işlemciyi 2 GB RAM takip ederse, nasıl bir sonucun ortaya çıkacağını sanırım tahmin edebiliyorsunuz. Firmaların Android tabanlı telefonlarda yaptıkları reformist değişimlerin, performans anlamında ciddi gelişmeler sağladığından söz edebiliriz. Her daim stabil bir Android varyasyonu ile başarılı sonuçlar yakalayan HTC’nin, One M8 serisinde de bu başarıyı gösterebildiğinden söz edebiliriz.

HTC One Artık Daha Hafif ve İnce

Akıllı telefon denilince akla ilk gelen başlıkların en tepesinde yer alan incelik ve hafiflik statüsünde HTC One M8 iyi bir iş çıkarmış diyebiliriz. 160 grama indirgenen ağırlığı, oldukça ince bir panel ile desteklemiş. Bu bağlamda telefon oldukça rahat bir şekilde taşınabilmekte ve görsel anlamda bir ahengi yakalayabilmektedir. HTC One M8’in tasarım konusunda bu denli başarılı sonuçlara imza atmasının arkasında da bu kadar önemli bir yatırım olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor.

Kamerada Yenilikçi Bakış

HTC bizlere megapiksel kavramını unutturarak, ultrapiksel teknolojisini tanıtmayı başarmıştı. İlk başta teknoloji severlerin tedirginliğine sebebiyet veren HTC One M7, zamanla harika sonuçlara ulaşabildiğini göstermişti. HTC One M8, arkada çift ultrapiksel, 4 megapiksellik kamera tabanını çift LED flaş ile desteklemiş. Bu sayede gece çekimlerinde de gözle görülür bir iyileşme yaşamanızı mümkün kılmış.

Batarya Kararlı

Batarya olarak 2600 mAh’lik bir varyasyonu tercih eden HTC One M8, son derece güzel sonuçlar yakalamış dersek yanlış olmaz. Firmanın rakiplerine oranla orta ölçekli bir bataryayı kullanması her ne kadar başlarda tedirginlik yaratsa da zamanla bu izlenim yerini memnuniyete bırakacak gibi görünüyor. Firmanın kullandığı başarılı taban, kaliteli bir performans ile süslenince bile iyi sonuçlar veriyor. Akıllı telefon sektöründe yeterli kabul edilebilecek bir performansı sizlerle buluşturan dev firma, batarya ve şarj konusunda sizleri memnun edecek gibi görünüyor.

HTC One M8 Alınır mı?