-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O yapamadı bu yapamadı diyip yazanlar var andorıd tadında andorid uygulamalarıda çalışacak bir yazılım geliştirirlerse tutar neden tutmasın önemli olan yapacağı yazılım iyi bişey yaparsa iyi olur iphone gibi özel yazılımı olursa ve çıkaracakları yazılım iyi olursa bence iphoneyide ve diğer işletim sistemlerini sollar önemli olan yazılım yenilik kullabılabilirlik ondan sonra gerisi gelir huwai öyle küçük görmeyin bir çok sektörde çalışmaları var genede herşeyi zaman gösterecek
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uygulama Geliştirme
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşletim sisteminin önemli olduğu kadar içerisindeki uygulama mağazası da önemlidir. Geçiş yapacak kullanıcıları önceki işletim sisteminin mağazası kadar tatmin etmesi gerek yoksa ios veya android sistemlerinden marketleri çıkarırsanız geriye pek bir şey kalmıyor açıkçası kısaca geliştirici topluluğunu bir şekilde kendine çekmesi gerek buda benim kendi düşüncem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne oldu son durum bilgi var mı
Profesyonel Android uygulama yazımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kendi yazılımları üzerinde çalıştıklarını duyurmuslardi öncesinde. Yapabilirler hiç olmazsa Amerikan hegemonyasinin da bir nebze yikilabilecegini gösterirler dünyaya.
Kiralikaraba.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Microsoft'un mobil işletim sistemi çok stabil ve kaliteliydi gerçekten. Başarılı olamamalarının sebebi işletim sistemi değildi, Microsoft'un yanlış politikalarıydı diye düşünüyorum.