lostyazilim
tr.link

İphone 4'ten İphone 4s'e geçmeye değermi?

22 Mesajlar 5.283 Okunma
acebozum
tr.link

Berk Berk Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 64 / 104
  • Ticaret 0, (%0)
iPhone 4 kullanıyorum diyim. İçinde 10'a yakın uygulama var. Ve bir kere takıldığını görmedim. Ne geçişler de ne de ayarlarda. Zaten olan takılmalar normal takılmalar oluyor. Nerdeyse her telefonda olan takılma diyebilirim. Uzun süre kullandım bir sorun yaşamadım. Eğer değiştirmeyi düşünmeyip iPhone 5'i beklemeyi düşünüyorsanız telefonunuzu garantiye veyahut iyi ve güvenebileceğiniz bir telefoncuya gösterin. Belki yanlış yükleme vs.. yapılmış olabilir. Tabi kesin böyle bir şey var demiyorum ama değiştirmeyi düşünmüyorsanız telefonu göstermenizde fayda var diyebilirim.

Tabikide iPhone 4S ile iPhone 4 arasında çok fark var. İşlemci farkı hız açısından yeterince kendini gösteriyor zaten. Değiştirmeyinde demiyorum ama yinede iyi bilene bir danışın derim.
mobdizayn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
webimgo

FeMReY FeMReY Ey nefsim; ya ol, ya öl! Kullanıcı
  • Üyelik 29.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Influencer
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 20 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
iPhone 4 ve iPhone 4s kullandım.

İkisi arasında o kadar çok fark varki, bunları sadece iki telefonuda uzun süre kullanmış kişiler anlayabilir. 4S gerçekten harika bir telefon fakat 4'ten 4S'e geçme fikri bence yanlış olur. iPhone 5 dedikoduları bu kadar çokken, bekleyin derim ;)
OkanSaglam mobdizayn

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al