-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Avea'nın bayilerinde satılan
avea inTouch 2'den almak istiyorum.Telefonu bir abim kullanıyor 1-2 saat telefonla takıldım gerçekten çok iyi geldi bana herhangi bir donma kasma açılıp kapanma gibi durum söz konusu olmadı
facebook,twitter uygulamaları ve internet tarayıcısı gayet hızlı ve hoş sorduğumda telefonu 5-6 ay önce aldığını ve hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadığını söyledi..Bu telefonu kullananların konuya telefonun
avantajlarını ve dejavantajlarını yazabilirlermi?
Özellerikleri ve fiyatı için Web sitesi;
http://www.avea.com.tr/web/intouch
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fiyat performans açısından güzel ama batarya açısından hiç de iyi değil oda launcher yükleyerek üstesinden gelebilirsiniz..
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Telefonu pek sistemini bilmiyorum ama bir arkadaşımda gördüm. Görünüşü çok güzel. Kamerası falan iyi gerisini bilmiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
dtdesign adlı üyeden alıntı
fiyat performans açısından güzel ama batarya açısından hiç de iyi değil oda launcher yükleyerek üstesinden gelebilirsiniz..
Telefonun fiyatını duyunca deyim yerindeyse aklım uçukladı :))
USglm adlı üyeden alıntı
Telefonu pek sistemini bilmiyorum ama bir arkadaşımda gördüm. Görünüşü çok güzel. Kamerası falan iyi gerisini bilmiyorum :)
sistem olarak android 4.0.4.4 kullanıyorlar aynı telefonun 6 aylık olanını gordum performansı gayet ideal şekilde ilerliyor sıkıntı yoktu :)
Develops everything always..