-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi günler ben telefon almak istiyorum fakat yeni bir şeyler demek için windows phone almak istiyorum acaba Nokia Lumia serisi başarılımıdır yoksa başka markalara veyatta başka bir işletim sistemi olan cihazlara mı bakmalıyım?.Sizce öneriniz nedir?
http://fatihuysal.me
Kişisel Blog !
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla dostum nokia'yı hiçbir zaman tavsiye etmem akıllı telefonlar arasında HTC ve Samsung tan gerisi yalan HTC kullanılan malzeme bakımından nokianın eski tuşlu telefonları gibi düşün rakipsizdi şimdide HTC ama Samsung da fena sayılmaz sağlamlık bakımından
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
i** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lumia dan kesinlikle uzak dur. Alan arkadaşlarımdan baktığım kadarıyla kullanışı olsun özelliği olsun başarı sıfır. Alıp pişman olmak var, keşke demek var yapma kendine bunu :)
Telefonu alıp sonra satmaya çalıştı tabi arkadaşta hiç bir telefoncu almadı o telefonu. Ankara'da bide düşün artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Lumia 920 ve 720'yi bizzat inceledim. Yakında 520 de elime ulaşacak.
Öncelikle Lumia serisi Nokia'yı yeniden canlandıran bir seri. Serinin fiyatları ve donanımları farklı.
920 kamera konusunda tartışılmaz derecede süper bir performans sunmakta (abartısız, gerçekten çok başarılı). Tek kötü yanı, fazla rahatsız edici değil ancak biraz ağır. 720 de tasarım olarak çok şık bir telefon. Bana 720'nin kırmısızı gelmişti, gören hasta oldu.
Bütçenize göre Lumia serisinden alabilirsiniz.
Genel anlamda Lumia serisi başarılı ancak, daha önce Android ve iOS kullandıysanız Windows Phone 8'den sıkılacağınızı belirtebilirim. Yani Lumia serisini hangisi size uygunsa tavsiye edebilirim ancak arayüz konusunda sıkılabilirsiniz, bunu belirteyim :)
Tavsiyem, teknoloji mağazalarına gidip bizzat incelemeniz yönünde.
+ Son olarak şunu da belirteyim: Lumia'lar yavaş yavaş ülkemizde yaygınlaşıyor ancak aldıktan sonra satmanız konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarınız içi teşekkür ederim önerileriniz telefon alırken aklımda bulunduracağım.
http://fatihuysal.me
Kişisel Blog !
transferx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence en iyisini sen bilirsin çünkü sen kullanacaksın. Bazıları kullanır nokia sever bazıları samsung. Benim tercihim tabiki Apple :) Ama HTC Samsung ve Nokia arasında seçim yaparsan tabiki Samsung çünkü hem parça ve aksesuar olarak en zengin marka hem de servis olarak.
Ayrıca samsung android telefonların modifiye romları daha çok yani eğer telefona çok meraklı biriysen samsung seni baya eğlendirir telefon sürümleri açısından :)