lostyazilim
tr.link

Nokia Lumia 920 Hakkında Herşey

2 Mesajlar 838 Okunma
lstbozum
tr.link

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Nokia, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip üst düzey akıllı telefonu Lumia 920'yi resmi olarak tanıttı. Yeni telefon kablosuz şarj özelliği ile geliyor.

Nokia'nın merakla beklenen üst düzey akıllı telefonu Lumia 920 resmen tanıtıldı. Firmanın ABD'nin New York şehrinde düzenlediği bir etkinlikte görücüye çıkan Lumia ailesinin yeni modeli 920, daha önce haberini de yaptığımız kablosuz şarj özelliği ile dikkat çekiyor.

Lumia 920, 1.5 GHz çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, PureView teknolojisine sahip 8 Megapiksel arka kamera, 4.5 inch dokunmatik ekran, Full HD video kayıt özelliği, 2000 mAh pil gibi özelliklere sahip.

NFC teknolojisine sahip olan cihaz Windows Phone 8 işletim sisteminden güç alıyor. Kamera için özel bir deklanşör tuşu da bulunan cihazın fiyatı ve piyasaya çıkacağı tarih konusunda net bir açıklama yapılmadı.

32 GB dahili hafıza ile gelen model siyah, beyaz, gri, kırmızı ve sarı renk seçenekleri ile satılacak. Ön yüzünde 1.3 Megapiksel kamerası bulunan Lumia 920'de, 1 GB dahili hafıza ve USB'den şarj olabilme gibi özellikleri de bulunuyor.

Kaynak: ShiftDelete

wmaraci
reklam

Dogukan Dogukan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 6 / 121
  • Ticaret 31, (%97)
güzel telefon windows phone 8 ile android ve ios dan bir adım önde bana göre ayrıca tasarımda çok hoş

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al