Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda replika telefon kullanımı ülkemizde giderek artmakta.Orjinal cep telefonlarının pahalı olması sebebiyle bütçesi uygun olmayanlar replika telefonlara yönelmekte.Bunu fırsat bilen bazı sahtekar satıcılar aşırı kalitesiz ürünleri yüksek fiyatlardan satmakta.Sizlere birkaç tavsiyede bulunacağım.

1-) Kesinlikle TV reklamlarında yeralan ürünleri ASLA almayınız.Reklamda tanıttıkları telefon ile gönderdikleri telefon arasında dağlar kadar fark var.

2-) Sahibinden tarzı sitelerde gördüğünüz telefonları kesinlikle almayınız.Kapıda kontrollü gönderiyoruz derler fakat ürünleri şarjı bitik gönderirler sizde dış görünüşüne aldanır alırsınız.

3-) İnternet üzerinden alacaksanız kesinlikle " GET " ilanları tercih ediniz.Ürünü almadan önce satıcı hakkında googleda arama yapınız emin olunki sahtekarlığı var ise illaki bir forumda veya şikayet sitelerinde görürsünüz.

Arkadaşlar bu telefonları satan kişiler ürünleri tabiki Çin'den getirtiyor hemde çok ucuz fiyatlara.Buradan almak yerine sizde Çin'den getirtebilirsiniz.Gümrüğe takılma olayları tartışılacak bi konu ancal hiç yurt dışından alış veriş yapmamış iseniz 1 adet telefon almak isityorsanız emin olun sorunsuz elinize ulaşacaktır.

Bu konuyu açarak wmaracı ailesini bilgilendirmek için açtım.Wmaracı ve diğer forum sitelerinde replika telefon hakkında yazılar yazılmakta.Aslında daha yazacak çok şey var fakat konuyu fazla uzatmak istemiyorum.(Konu uzun olunca insanlar okumuyor malesef).

Replika telefon hakkında açmış olduğum forum sitemden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Replikam.net