-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Internet yoluyla sipariş ettiğim iPhone 5s replikası elime henüz ulaştı. Cihaz tasarımı birebir. Zaten bildiğim kadarıyla kasası Apple'dan sipariş edilerek üretiliyor. Cihazı az önce root ettim. Kontrolü elimde bulundurmak için. Cihazda Android kurulu fakat içerisindeki iOS eklentileriyle iOS 7 arayüzüne sahip. Fakat tabletimde iOS kullanıcısı olduğumdan telefonda aynı keyfi yaşaymıyorum. Cihazın rootunda androidi kaldırarak iOS 7 JailBreak yüklemek mümkün müdür? Yüklenirse iOS donanımları tam olarak kullanabilecek mi?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Spor Editörü
-
-
Ad Soyad
H** L**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İmkansız. Ayrıca kasası apple'den alınıyor falan demişsiniz o da yalan. Replika telefonlara para verilmez maddi durumunuz yetersizse bütçenize uygun telefon alın.
www.hasanhuseyinlif.com
mtpektas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşım, aslında teorik olarak mümkün olan bir şey. Bunun yapılamamasının tek sebebi IOS kodlarının açık kaynak kodlu olmaması. Bu kaynak kodlar elimizde olsaydı belki androide uyarlanabilirdi.
Şöyle düşün Android linux tabanlı bir yazılım. IOS ise şu an temelinde tam olarak ne olduğu bilinmeyen ve C+ programlama diliyle çalışan bir sistem. Şarj, telefon efektleri bu kodlama dosyasına ait özel bir kernel ile sağlanıyor. XDA Android geliştirici forumunda uzun zamandır IOS kodlarını çekmenin bir yolu aranıyor. Bana kalırsa çok uzak bir gelecek değil. Yakında her telefonda bu sistemi görebiliriz. Lakin bu zamanda olmaz...
OzgurG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Replika iPhone 5 kullanmıştım. İnternetten iOS uygulamalarını bulup telefonun kendi uygulamaları ile değiştirebilirsiniz. Mesela Notlar uygulaması orijinal iOS 7 ile aynı oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
androide ios yüklemek mümkün değil. hatta şuanda ve gelecekte de apple paylaşmadığı sürece imkansız.
replika iphone'lar çoğunlukla mtk işlemci kullanıyor. zaten telefonun bilgilerinin çoğu yalan. 2 gb ram gibi. Bazı arkadaşlar romları düzenleyip daha performanslı hale getiriyor paylaşıyorlar ama hiç bir zaman aynı performansı vermiyor tabi ve o telefona uygun rom yüklemezseniz telefon kapanır çöpe atmak zorunda kalırsınız. ayrıca kasada replika, apple yedek parça üretimi ve satışı yapmıyor.
tavsiyem telefona rom vs yüklemeden kullanmanız yeni aldıysanız da geri verebiliyorsanız verin ilerde başınız ağrıyabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar hepinize yorumlar için teşekkürler. Cihaz 6589 mtk kullanıyor. Galaxy s4'üm vardı androidi sevmediğimden sattım. Bu işi risk alarak demeyeceğim. Olursa ticaretini bile yapabilirim cihazın.
.