lostyazilim
tr.link

Samsung A710F Durduruldu Hatası (Bakabilir misiniz?)

3 Mesajlar 925 Okunma
lstbozum
tr.link

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Selamlar.

Birkaç ay önce Samsung A710F satın aldım. Uzun süre sorunsuz kullandım. Bir süre sonra, her şeye durduruldu demeye başladı. Garantiye gönderdim, tabiri caizse ahmak herifler, telefonu yapamadan göndermişler. Resetlemişler, ODİN ile yükleme yapmışlar sanırım. Ya da KİES ile yazılım yükseltme de yapmış olabilirler. Her neyse; sonuç olarak, telefona on kere wipe factory yapsam da; telefonun bu sorunu bir türlü düzelmiyor.

Androidi komple silmek dışındaki her şeyi uyguladım. Yazılım yükselttim, tekrar yükledim. Defalarca resetledim. Sistem dosyalarının ön belleğini resetledim. Ne yaparsam yapayım, bu hatadan kurtulamadım.

Fakat; android işletim sistemini komple silip, tekrar yüklemeyi de; bilmiyorum açıkcası. Bu sorun neyden kaynaklı onu da bilmiyorum. Tüm uygulamaların ön belleğini temizleyip, verilerini de sildim. Ama ne yaparsam yapayım, düzelmiyor. Telefon sürekli restart atmaya başladı ve işim gereği telefona ihtiyacım var.

Şimdi garantiye göndersem, bekle bekle gelmeyecek telefon ve iyice çileden çıkacağım. İşlerim aksayacak vs.

Ne yapabilirim? Bir öneriniz var mı? Ya da Android işletim sistemini komple silip, cihaza tekrar android kurmayı bilen var mı? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Son çare olarak WMAraci.com'a konu açmak geldi aklıma.

Hayır; yani telefonu formatlıyorum, sistem dosyalarını temizleyerek formatlıyorum. Defalarca format atıyorum; ama yok. İşe yaramıyor. Android işletim sistemini komple silip, cihaza tekrar android işletim sistemi kurmaktan başka çare kalmadı gibi görünüyor. Google'dan search yaptım; ama kimse android işletim sisteminin tamamen nasıl silinip tekrar kurulacağı hakkında bir içerik paylaşımında bulunmamış.

Yardımlarınızı bekliyorum gerçekten... Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar. :S

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Selam kaan,

Samsung S5 telefonumda böyle bir hata meydana geliyordu, bu hata yazılım sorunundan kaynaklıydı. Samsung'u aradım böyle böyle bir hata alıyorum bunun çözümü nedir dedim, bana yazılımsal sorun olduğunu ve çok kişinin de bu hataları aldığını söyledi. Yakın bir zamanda güncelleme getirdiler ve sorun yine devam etti, araştırdım bakmadığım yer kalmadı en son ben fazla uygulamaları sevmediğimden devre dışı birakmıştım. O uygulamalar yüzünden durduruldu hatası alıyordum, telefonu 2 defa sıfırlayıp uygulamaları kullandığımda sorun ortadan kalktı.

Farkına varmadan belki uygulama devre dışı bırakmış olabilirsin o yüzden hata vermiş olabilir. En son baktın olmuyor samsung'u ara destek al
KDOGAN

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
SerkanALAZ , merhaba ağabey. Geceye doğru uygun olursan, Skype'tan daha ayrıntılı olarak konuşalım. Silinmeyen uygulamalar için root gerekiyor sanırım. Sonra da remover app android uygulaması ile o uygulamaların hepsini silip, telefona tekrar rom yükleyeceğim o zaman. Belki bu şekilde düzelir senin de dediğin gibi. Apk dosya indirip, onu kurmuştum. O tarz birkaç uygulama vardı. Onları silmiştim. Tahminimce onlar silindikten sonra oldu. Google play store hatası olduğunu düşünüyorum. Google play store den kaynaklı hata verip duruyor. Google play store yi remover app uygulaması ile silip, dediğin gibi sıfırlarsam, belki çözülebilir. Teşekkür ederim, yazacağım Skype'tan.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al