Selamlar.
Birkaç ay önce Samsung A710F satın aldım. Uzun süre sorunsuz kullandım. Bir süre sonra, her şeye durduruldu demeye başladı. Garantiye gönderdim, tabiri caizse ahmak herifler, telefonu yapamadan göndermişler. Resetlemişler, ODİN ile yükleme yapmışlar sanırım. Ya da KİES ile yazılım yükseltme de yapmış olabilirler. Her neyse; sonuç olarak, telefona on kere wipe factory yapsam da; telefonun bu sorunu bir türlü düzelmiyor.
Androidi komple silmek dışındaki her şeyi uyguladım. Yazılım yükselttim, tekrar yükledim. Defalarca resetledim. Sistem dosyalarının ön belleğini resetledim. Ne yaparsam yapayım, bu hatadan kurtulamadım.
Fakat; android işletim sistemini komple silip, tekrar yüklemeyi de; bilmiyorum açıkcası. Bu sorun neyden kaynaklı onu da bilmiyorum. Tüm uygulamaların ön belleğini temizleyip, verilerini de sildim. Ama ne yaparsam yapayım, düzelmiyor. Telefon sürekli restart atmaya başladı ve işim gereği telefona ihtiyacım var.
Şimdi garantiye göndersem, bekle bekle gelmeyecek telefon ve iyice çileden çıkacağım. İşlerim aksayacak vs.
Ne yapabilirim? Bir öneriniz var mı? Ya da Android işletim sistemini komple silip, cihaza tekrar android kurmayı bilen var mı? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Son çare olarak WMAraci.com'a konu açmak geldi aklıma.
Hayır; yani telefonu formatlıyorum, sistem dosyalarını temizleyerek formatlıyorum. Defalarca format atıyorum; ama yok. İşe yaramıyor. Android işletim sistemini komple silip, cihaza tekrar android işletim sistemi kurmaktan başka çare kalmadı gibi görünüyor. Google'dan search yaptım; ama kimse android işletim sisteminin tamamen nasıl silinip tekrar kurulacağı hakkında bir içerik paylaşımında bulunmamış.
Yardımlarınızı bekliyorum gerçekten... Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar. :S