Akıllı telefon sektörünün lider markalarından Samsung Galaxy C serisi telefonlar ile karşımıza çıkabilir. Her kesimden insana hitap eden Samsung, şimdi ise Galaxy C serisi ile gündemde.

Akıllı telefon pazarının en iddialı isimlerinden birisi olan Samsung, geniş ürün yelpazesine yeni Galaxy C serisini katmayı planlıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung yakında Galaxy C serisi ile karşımıza çıkabilir.

Galaxy C Serisi ortaya çıktı

Samsung’un geniş ürün yelpazesi içinde Android işletim sistemi ile çalışanGalaxy J Serisi, Galaxy A Serisi, Galaxy E Serisi, Galaxy S serisi ve Galaxy Note serisi yer alırken Tizen ile çalışan Z serisi de bulunuyor.

Her kesime, her ihtiyaca ve her bütçeye uygun bir telefonu bulunanSamsung bu defa ise Galaxy C serisini hazırlıyor. Hindistan’ın meşhur Zauba sitesinde ortaya çıkan SM-C5000 model numaralı telefon ise bunun kanıtı niteliğinde.


21 Mart tarihinde Hindistan’a test amaçlı 8 adet gönderilen Samsung SM-C5000 model numaralı Galaxy C serisine ait olduğu iddia edilen telefonlar hakkında tek bilinen ise 5.2 inç büyüklüğündeki ekranı ve yaklaşık olarak205 dolar eden fiyatı.

Fiyatından yola çıkarak Galaxy J serisi ile benzer özelliklere sahip olması beklenilen Galaxy C serisinin yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

Kaynak: http://www.anahaber.gen.tr/samsung-galaxy-c-serisi-geliyor