lostyazilim

Samsung Galaxy S III üçüncü çeyreği lider kapattı

6 Mesajlar 967 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

CanYuce CanYuce Wifibul.Com Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 10 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Akıllı telefon satışları hakkındaki rakamlar elimize geçtikçe paylaşmaya çalışıyoruz. Son rakamlara göre Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S III, 2012 yılının üçüncü çeyreğinde en çok satılan akıllı telefon modeli olduğunu gösteriyor.

Strategy Analytics’in paylaştığı rakamlara göre yılın üçüncü çeyreğinde Samsung Galaxy S III toplamda 18 milyon adetlik satış rakamına ulaştı. Galaxy S III’e en yakın cihaz Apple’ın iPhone 4S’i ise 16.2 milyon adet satılmış durumda.

Bu rakamlara göre Galaxy S III’ün, 168.7 milyon adet akıllı telefon satılan pazardan yüzde 10.7‘lik pay aldığını görüyoruz. iPhone 4S’in pazar payıysa yüzde 9.7‘de kalmış oluyor. Samsung Galaxy S III böylece üçüncü çeyrek içinde dünyanın en fazla satan akıllı telefon modeli oluyor.
iPhone 5 on günde 6 milyon sattı

Apple’ın son akıllı telefonu iPhone 5 ise listede 6 milyon satış rakamıyla bulunuyor. Ancak iPhone 5′in üçüncü çeyreğin son döneminden yani 21 Eylül’de piyasa sürüldüğünün altını çizelim. Yani iPhone 5′in sadece 10 günün sonundaki ulaştığı satış rakamı 6 milyon.

Tabi Samsung’un bu rakamlara sevinmesinin ne kadar doğru olabileceğini tartışılabilir bir konu. iPhone 5′in çıkmasıyla iPhone satışları normal olarak bölünme yaşadı. Samsung’un aynı dönemde satışta olan S II ne yazık ki listede bulunmuyor. Bu yüzden tam olarak karşılaştırma yapılamıyor, sanırım en iyisi dördüncü çeyrek rakamlarını beklemek olacak.

Kaynak: Webrazzi

wmaraci
reklam

webhost webhost WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 10.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web Tasarım - CMS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 33 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
Şaşırmadım desem yeridir...
ovelibudak

kişi bu mesajı beğendi.

CanYuce CanYuce Wifibul.Com Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 10 / 17
  • Ticaret 1, (%100)

webhost adlı üyeden alıntı

Şaşırmadım desem yeridir...

aynen iPhone 5'den sonra bende şaşırmadım

webhost webhost WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 10.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web Tasarım - CMS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 33 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
Steve jobs yok artık. Bu adamsız iPhone nereye kadar gider bilmem. Kendini fazla geliştirebileceğini sanmıyorum. Yakın zamanda piyasanın tek lideri Samsung olacak.
CanYuce

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ovelibudak ovelibudak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ------
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 384 / 265
  • Ticaret 2, (%100)
@webhost'a aynen katılıyorum.

iPhone'un Jobs'tan sonra yapacağı tek şey kasayı değiştirmek olacaktır. Belki bir iki yükseltme işlemi ile beraber iOs'a ufak tefek yenilikler de olabilir. :)

Sonuna kadar Samsung...

ChuckBartowsKi ChuckBartowsKi www.mustafacelikm.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 45 / 124
  • Ticaret 1, (%100)
Samsung telefon davasından sonra bence bitecek. Ama apple da bitecek zaten bunun farkında olduğu için nokia ve sony ciddi ataklar yapıyor. :)

Şimdi şöyle Samsung dünya piyasasında ciddi değer kaybetti. Bizim ülkemize yansımasa bile avrupada ciddi değer kaybetti.

S4 çıkar mı bence çıkmaz. :)

Ama Steve Jobs'tan sonra Apple kötüye gidiyor. Daha doğrusu Apple değil. iPhone kötüye gidiyor çünkü iMac MacBook Retina hepsi fena ürünler değil ve gelişiyor ama iPhone için aynısını söylemek güç. Gerçi bu ürünleri Steve yada Tim Cook yapmıyordu. Çalışan kadrosunda köklü bir değişiklik olsa haberimiz olurdu ben açıkcası atak bekliyorum 2 firmadanda. Ayrıca bu açıklamanın bir kısmı kaçırılıyor. 10 günde 6 milyon satan telefon 30 günde 18 Milyon satmış olur SIII ile aynı. iPhone 4S i eklersek Apple bu sektörün lideri olur :)

ChuckBartowsKi
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al