-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba Samsung J500H mi yoksa iphone 5s mi ?
Lutfen kalitesine gore secim yapin
Yazılımcılar geleceğin sihirbazlarıdır - Gabe Newell
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
temiz bi 5s sizin için daha iyi olacaktir
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
iPhone her zaman daha iyidir. Samsung gibi alfabede ne kadar harf varsa ona göre model çıkarmıyor. Ayrıca teknik servis - güncelleme gibi destek alanlarında apple uzun yıllar malının arkasında duruyor.
İşletim sistemi avantajlarını ve kullanıcı deneyiminin ne kadar iyi olduğunu anlatmama bile gerek yok diye düşünüyorum.
Not; Bunlar benim şahsi fikirlerim, takım tutar gibi firma tutan arkadaşlar mesajı alintilayip sallamak için yazmasınlar.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
J serisi çöptür paranizi harcamayin samsung taraftari oladak 5s alın veya a 2016 serisini şiddetle tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Marka takıntınız yoksa, huawei ya da xiaomi aynı fiyat bandında daha iyi bir seçim olacaktır.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Herkese Tek Tek ayrı bir cevap vermeyeceğim ama ben katı Samsung kullanıcısıyım.
J serisi Samsung model serileri arasında en hızlı modellerinden biridir. Ayrıca bunu bütün rakamlarıyla kullanıp test etmiş biri olarak söylüyorum. A serilerinde donma şikayeti yüksektir,mesala. Hiç A serisi kullanmadığım için bunun hakkında bir şey diyemiyorum ama kullanıcı seni çok fazla. IPhone alıp diyaliz hastası gibi sürekli sıkıntılı bir şarj ilişki olmaktansa adam gibi bilinçli Android kullanıcısı olmayı tercih ederim.
IPhone isim yapmış gereksiz Pahalı olan bir cihaz bence.
Not; J serisinden şaşma. Şartları zorlaya biliyorsan daha üst modellerini de gözün kapalı al derim.