-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Ben HTC İnspire 4g kullanıyordum. Arkadaşım da HTC sensation. Amerika'dan aldım ben Türkiye'de yok. Ekranı kırıldığı içinde kullanamıyorum şuan :( Neyse konumuza gelelim. Kimse HTC'yi tam deneyerek performansına bakarak yorum yapmamış bence. HTC'nin geç açılma sorunu yeni telefonlarında çözülmüş öyle ki sanki Android sadece HTC için yazılmış gibi duruyor :) Kamera kalitesi de iPhone'u çooook gerilerde bırakır ama Xperia telefonu denemedim ve kötü diyemem ayrıca Sony yaptığı içinde kamerası muhakkak iyidir. Sonuç olarak bence HTC'den şaşma...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Aaaa!.. Bir karar verin artık yahu! :D HTC mi Sony mi!?
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sony kullanan biri olarak sony derim :p Fakat Htc desire de çok iyi bir telefonmuş. Sana tavsiyem bu telefonları elden incelemen yönünde.. 2 telefonu da al eline kamerasını falan test ve kararını ver :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar ben kararımı verdim. Sony alıyorum. HTC daha dünkü bebe Sony'den daha mı iyi bilecek bu işi :D Sony'nin kamerası ve ekranı daha iyiymiş. Android'i en iyi Sony'de kullanabilirmişim. Onun için sony diyor ve sony alıyorum.
Siz tartışmaya devam edebilirsiniz ama bu konuda :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende yaklaşık bir aydır Motorola Defy almayı planlıyordum (Suya, Toza, Darbeye dayanıklı bir telefon) ama bunun üzerine Motorola Defy+'nin çıktığını öğrendim Türkiye ye gelmicekmiş maalesef başkada hoşuma giden bir telefon bulamadım eğer yurt dışından getirte bilirseniz Motorola Defy+'i öneririm 1Ghz işlemcili filan hem kalite hem fiyat olarak uygun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Sen sony kararı vermişsin saygılıyım ama HTC'ye dünkü bebe deme istersen :) HTC ilk PDA'yı çıkaran firmadır. Ayrıca sony daha telefon nedir bilmezken HTC windows tabanlı telefonlar yapıyordu. Bunu da unutma bence :)