lostyazilim
tr.link

Sony Xperia Z2 NE ZAMAN ÇIKACAK

4 Mesajlar 1.169 Okunma
acebozum
tr.link

SekmekciSoft SekmekciSoft ---- Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dsadada
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 10 / 37
  • Ticaret 5, (%100)

Verilen bilgiler eğer doğruysa Sony yeni amiral gemisi olacak Z2′yi şubat ayında başlıyacak olan MWC de tanıtabilir.

Sony’nin Xperia Z2′yi CES 2014 tanıtması bekleniyordu fakat Sony CES 2014 Xperia Z1 Compact’i tanıttı.

Xperia Z ile Ocak 2013′te CES’te, Xperia Z1′le ise Eylül 2013′te IFA’da tanıştığımızı hatırlatalım.

Bu yeni söylenti, daha önce Xperia Z2′nin Nisan 2014′te piyasaya sürüleceğine dair söylentileri de suya düşürüyor. Tüm bunların anlamı, tüm gözlerin MWC 2014′te olduğu.

KAYNAK:http://www.teknohaberist.com/sony-xperia-z2-ne-zaman-cikacak/

elektronikssl
webimgo

secret1071 secret1071 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek ?
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 50 / 58
  • Ticaret 43, (%100)
Hayatım boyunca en beğendiğim marka Sony olmuştur. Taki Sony Xperia Z alıp telefon 2 ay sonra arıza çıkarana dek. Sony garantili telefonumu sony'in ************** teknik servisi olan Teleservice verdim ve anakartı değişeceklerini söylediler. Piyasada 70 TL yapılan iş için 1400 lira anakart değişim parası istiyorlardı.

Sonuç olarak demek istediğim asla ama asla Sony'e bulaşmayın. Pişman olduğunuz zaman bana hak verirsiniz.

SekmekciSoft SekmekciSoft ---- Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dsadada
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 10 / 37
  • Ticaret 5, (%100)

secret1071 adlı üyeden alıntı

Hayatım boyunca en beğendiğim marka Sony olmuştur. Taki Sony Xperia Z alıp telefon 2 ay sonra arıza çıkarana dek. Sony garantili telefonumu sony'in ************** teknik servisi olan Teleservice verdim ve anakartı değişeceklerini söylediler. Piyasada 70 TL yapılan iş için 1400 lira anakart değişim parası istiyorlardı.

Sonuç olarak demek istediğim asla ama asla Sony'e bulaşmayın. Pişman olduğunuz zaman bana hak verirsiniz.

Aynı olay tanıdığımın başına da gelmişti...

secret1071 secret1071 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek ?
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 50 / 58
  • Ticaret 43, (%100)
Evet çok mağdur var. Eminim Türkiyede Sony Xperia alanların % 90 bir daha asla Sony'e bulaşmaz. Buna adım gibi eminim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al