Evet dediğim gibi Turkcell kullanan arkadaşlar facebook'u 3 tl kadar ufak bir ücret ödeyerek 3G hızında sınırsız kullanabilirsiniz.

Diyeceksinizki hangi tarifelilere özel bir kampanya bu diye.Hayır hiç bir tarifeye felan gerek yok.Tek şart turkcell'li olmak.Turkcell'li olan herkes bu kampanyadan faydalanabilir.Yapmanız gereken sadece FACE yazıp 2222′ye mesaj atmanız.Mesajı attığınız taktirde 3G hızında facebok'u 3 tl ile kullanabilirsiniz.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, kampanya ile ilgili şöyle bir açıklama yaptı :

Türkiye, 23 milyon Facebook kullanıcısıyla dünyada ABD, Endonezya ve İngiltere'den sonra dördüncü sırada yer alıyor. Dünya çapında 200 milyondan fazla aktif kullanıcı Facebook'a mobil cihazlar üzerinden erişiyor. Doğaldır ki abonelerimiz de ne ödeyeceğim diye düşünmeden cep telefonlarından Faceboook'a erişmek, sosyal çevrelerini online ortamda takip edebilmek istiyorlar. Facebook erişimi paketini müşterilerimizden gelen yoğun talepler sonucu şekillendirdik. Bundan böyle tüm Turkcell'lilere aylık 3TL karşılığında sınırsız Facebook erişimi sunuyoruz. Kısacası, Daha Fazla Hayat-Daha Fazla Facebook diyoruz.

Paket üyeliğiyle ilgili detaylı bilgi için: www.turkcell.com.tr