Samsung, Galaxy ekibine yeni bir telefonu daha kattı. Yeni Samsung Galaxy K Zoom geliyor..

Samsung ekibinin son zamanlarda çalışmalarında gerçekleştirmiş oldukları ideal kameralı telefonu oluşturma çabaları Galaxy K Zoom ile gerçekleşmiş durumda. Galaxy K Zoom, bir fotoğraf makinesinde olan tüm özellikleri taşıyabiliyor.

Ayrıca telefonda 20.7 MP kamera, 3 BSI CMOS sensör, optik görüntü sabitleyici ve 10 x optik zoom seçenekleri yer alıyor. Telefon ile fotoğraf çekerken çok net görüntüler yakalayarak fotoğraf severler için konsepti çok uygun hale getirilmiş durumda.

Telefonda yer alan dijital zoom modunun aksine, zoom gerçekleştirildiği anda çözünürlükten hiçbir şekilde kalite kaybetmiyorsunuz.

“TAM 6 ÇEKİRDEKLİ”

Samsung ekibinin tasarladığı bir önceki Zoom’un ekran boyutu 4.3 inçti. Yeni Samsung Galaxy K Zoom‘un ekranı ise 4.8 inç boyutunda HD çözünürlük ile birlikte geliyor.

Telefon ve kamera gücünü altı çekirdekli mükemmel işlemcisinden alıyor. Eski model olan S4 Zoom ise çift çekirdekli bir işlemciye sahip durumdaydı.



Telefonda yer alan işlemcinin tüm çekirdekleri aynı anda çalımıyor. İki işlemcinin birleşiminden meydana gelen çekirdekler, dört çekirdekli 1.3 GHz olan işlemcisi fotoğraf çekme ve düzenleme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Diğer çift çekirdekli 1.7 GHz bölümü ise telefonu günlük kullanımlardan sorumlu tutulmuş. Yani anlayacağınız üzere telefonda işlemcilerin görev dağılımları farklılaştırılmış.



“GALAXY K ZOOM’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ”

*2 GB RAM
*8 GB Depolama alanı
*MicroSD kart desteği
*Android 4.4 KitKat
*4G
*NFC ( NFC nedir ? )
*2430 mAh batarya

Samsung Galaxy K Zoom‘un çıkış tarihi ve fiyatı şuan için henüz belirtilmedi. Fakat Samsung kamera telefonunu birçok ülkede satışa sunacağını belirtirken, ülkemize gelmesi en az 6 aylık bir süre zarfını kapsayabilir.

GALAXY K ZOOM İNCELEMESİ