Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
374x90 Bu Alana Reklam Ver |
![]() 500 tl bütçeyle mining - bulundu - Minergate |
|
|||
|
|||
1 adet kart ile mi o kadar kasıyor acaba.
|
|
|||
|
|||
merhaba,
minergate, kryptex gibi sitelerin programları ile ücretsiz kazım işlemi de yapabilirsiniz. i5 işlemcili, 16 gb ram'li bir bilgisayarı 7/24 çalıştırarak cpu kazımından, minergate ile xmr 50 - 60 H/s kazarsınız ve kryptex ile ise 0,19 $ kazım yaparsınız. aylık olarak ise kryptex'de 5, 6 dolar minergate'de ise 6, 7 dolar kazanırsınız. (elektrik masrafı ortalama 20 tl ile 25 tl arasındadır.) |
|
||||
|
||||
minergate te dikkatli olun coinleri kendi hesaplarina aktariyorlar.. bende oldu (10K bytecoin) ticket actim uyeligim kapatildi
|
|
|||
|
|||
"Kartın 1 ay durmaksızın çalıştığı zaman yakacağı elektrik 17 TL."
Evdeki hesap çarşıya uymaz kardeşim. 17TL çok hayal bir fiyat... Gece tarifesinden mi hesapladınız? Gündüz öğlen tarifesi nerede? 17TL sadece mining'den gelmesi inanın imkansız. Edit : 1 ay ve 17TL elektrik yazmışsın Senin mantık aynı şu şekil Ben sana aylık ve günlük elektrik giderlerini bir yazayım sana; 192 Watt ( dvd writer vs... gereksiz hiç bir şey yok) (Intel G3258 (55w) + Ekran kartın (80W) ) Günlük elektrik giderin : 2 TL haftada 14TL eder + ETH'nin zorluk derecelerinden bahseden yok, + Gösterdiğiniz o minergate ya da başka sayfanın size profit verdiği hesapladığını sayfa ne zamandan beri güncellenmiyor acaba? + Ekran görüntüsü attığınız o değerler hayali 6-7 ay önceki diff'e ait değerler. Artık o rakamlar hayal oldu... Buyrunuz size daha gerçekçi rakamlar vereyim. Buyrunuz buradan hesaplayın https://www.cryptocompare.com/mining...iningPoolFee=1 6 hafta değil 5-6 ayda kartınızı amorti edebilirsiniz lakin kartınız dayanırsa tabi ve bu 5-6 ay içerisinde herhangi bir aksaklık yaşamamanız ve diff diye tabir ettiğimzi zorluk derecelerinin hiç yükselmemesi gerek ki 5-6 ay da bu zerre mümkün değil
Konu Disco tarafından (09 Ocak 2018, 03:02 ) değiştirilmiştir.
|
|
|||
|
|||
Evet bir kartın verileri
|
|
|||
|
|||
Alıntı:
Minergate'e gelince site anlık güncelleniyor ama dediğiniz gibi zorluk seviyeleri günlük farkedebilir. Bunların sonucunda 6 hafta max 10 a çıkar diye düşünuyorum ve açıkcası bunun benim için önemi yok çünkü bütün bunları bugunun Coin değerlerine göre konuşuyoruz. |
|
|||
|
|||
Alıntı:
Komple PC'yi hesaplamayacağım da ne yapacağım??? Bilgisayarını kapat sadece ekran kartına güç ver çalışsın (yerse) sadece belki mining yapar... Sence bu mantıklı mı? Tabiki bilgisayarın tüm bileşenlerinin watt tdp değerlerini hesaplayacağım. Mining işleminde sadece ekran kartı mı çalışıyor zannediyorsun? Ekran kartı (yada cpu) ile mining yapmak için anakarta güç vermen gerek eee anakarta güç verdiğinde işlemciyede güç gitmesi gerek tüm kasaya (rig sütunu hrç) güç gitmesi gerek. Yani bunu daha ne kadar basit işleyebilirim inan bir fikrim yok. Belki mi?
Konu Disco tarafından (09 Ocak 2018, 20:05 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
Her alternatiften aynı anda kazarsan yaparsın birşeyler, tek coin ile devam edeyim dersen elektrik giderinden batarsın.
Dikkat et kolay gelsin |
||||
|
|||
|
|||
Bcn guzel bir çıkış yaptı ve kazımı da kolay , ilerde 1 $ sevilerini görürse bir ihtimal her gün 150 $ kazanmış olacaksınız , ki imkansız değil
|
|
|||
|
|||
BCN icin de ben de ayni seyleri dusunmekteyim. 1-2 yil unutmak uzere belli bi miktar attim kenara.
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|