Arkadaşlar merhaba,
Daha önce bsc ve sol ağında bazı airdroplar paylaşarak arkadaşlara kazandırmıştık. Şimdi de avalanche-avax ağında bir proje mevcut. Yakın zamanda idosu yani ön satışı gerçekleşecek. İdo fiyatı bir değişiklik olmaz ise 0.04$ olacak ama en az 15-20x bekleniyor projeden.

Projenin ismi KALAO.
Son dönemde adını sıkça duyduğunuz NFT marketlerinden biri olacak Avalanche ağında çalışan. Sanal gerçeklik gözlükleriyle, evimizde işimizde otururken, KALAO tarafından oluşturulan sanal bir evren üzerinde birçok işlem gerçekleştirebileceğiz.
Şimdiden birçok ortaklık açıkladılar.

Airdropa katılmak için yapmanız gerekenler ise basit.

https://swee.ps/sjVtg_vMgVCmV

Linke tıklayın. Açılan sayfada mail adresinizi yazın ve resimli captcha testini geçin. Devam ettiğinizde mailinize bir kod gelecek, o kodu sayfaya girin ve devam edin.
Karşınıza aşağıdaki gibi görevler çıkacak:
-Twitterda takip et
-Retweet yap
-Avalanche C-Chain adresini yaz (Metamask adresiniz 0x ile başlayan)
-Discorda katıl
-Linkedinde takip et
-Mediumda takip et
-Youtube kanalına abone ol
-Arkadaşlarına öner

Bu görevler tamamlandıkça ön sıralara geliyorsunuz. Airdrop ilk 1000e verilecek deniyor ama 5000-10000 gibi rakamlara çekilebilir talep fazla olduğu için. Bir yerde 10000 diye gördüm ama kesin değil. Yanıltmak istemem sizi.

Takıldığınız bir husus olursa sorabilirsiniz. Linkedin ve medium için bir kontrol mekanizması yok açıkçası direk linke bastığınızda puanınızı veriyor.

Bana çıkmaz demeyin daha vakti var 20 Eylül 2021 02.59da sona erecek. Şimdiden hayırlı olsun herkese. Refsiz katılmanızın size bir artısı yok ama refle katıldığınızda ben biraz önlere gitmiş olacağım. Şimdiden teşekkürler.

https://swee.ps/sjVtg_vMgVCmV

Refsiz: http://kalao.io/bounty