Merhabalar, binance ilk kez üye olacaklar için özel görev başlatarak her yeni üye için $500 USD ödül dağıtıyor. Burada iki görev birden yaparsanız $1000 USD değerinde coin alma fırsatınız da var. Görev için son tarih: 16/12/2021

Adım adım yapmanız gerekenleri aşağıda belirtiyorum.



1-) Binance'a bu görev için tanımlanan özel referans koduyla üye olmalısınız. Bu görev için oluşturulmamış normal referans linkleri geçerli sayılmaz ve ödülünüzü alamazsınız.

Görev Referans Kodu: LIMIT_RL21N34H
Ya da buraya tıklayarak üye olun kod otomatik girilsin.

2-) Üye olduktan sonra minimum $50 USD değerinde yükleme yapmalısınız. Bunun için banka hesabınızdan ve ya banka kartınızdan yükleme yapılmalı. Eğer başka bir bitcoin cüzdanınızdan para aktararak yükleme yapacaksanız kesinlikle aktaracağınız diğer hesap Binance olmamalı. Yoksa görev ihlali sayılır ve ödülünüzü alamazsınız.

3-) En az 200 dolar hacimli alım satım yapmalısınız. Aslında bu en kolay görevdir. Yüklediğiniz 50 dolar ile 4 kez coinlerde alım satım yaptığınızda toplamda 200 dolarlık hacme sahip olursunuz. Garanti olsun diye 5 kez yapabilirsiniz.

4-) Son olarak kimlik doğrulamasını tamamlamalısınız. Kimliğinizin fotoğrafını profilinizdeki kimlik doğrulama bölümünden yüklerseniz hesabınız çok kısa sürede onaylanır.

Tüm bu görevlerden birini eksik yaparsanız ödülünüzü alamazsınız. Görevleri tamamladıktan 48 saat sonra Ödül Merkezi menüsünden kutunuzu açabilir ve $500 ila $1000 dolar değerinde coinlerinizi alabilirsiniz.

Eğer takıldığınız yer olursa bu konuyu yanıtlayabilirsiniz sizi güncel tutacağım.