Evet bugün sizlere yeni tanıştığım ve çok kolay BEDAVA coin veren bir musluktan bahsedeğim. İsmi Faucetcrypto olan bu site ile aynı gün ödeme alabilirsiniz. Evet YANLIŞ duymadınız üye olduğunuz gün ilk ödemeniz istediğiniz Coin borsa hesabınıza yatıyor denenmiştir ve her gün düzenli ödeme alınmaya devam edilmektedir.

Faucetcrypto gerçekten çok kolay ödeme yapan ve ödeme eşiği oldukça düşük bir sistem. Bedava yatırımsız coin dağıtan siteleri Hiç bilmeyenler için açayım, sitede verilen tıklama görevleri, 25 dakikada bir coin dağıdat otomotik musluk ve anket, oyun yükleme, oyun oynama gibi görevler karşılığında puan verilip bu puanı limiti doldurduğunuzda Binance, Paribu, Gate.io gibi borsalarda bulunan coin hesabınıza sitede biriken bedava coinleri aktarım yapabiliyorsunuz.

Gelelim nasıl kazanıyoruz. Şimdi ilk girişten itibaren açıklayıcı anlatacağım çünkü ilk andan itibaren sistemli bir şekilde kazanın istiyorum.
Üye olduktan sonra sitede 20 level limitini doldurana dek sadece PTC tıklamaları ve kısa link tıklamaları ile 25 dakikada bir açılan bedava coin musluğu fırsatları sunuyor. Level 20 zor değil mi demeyin ilk günde 20 leveli geçiyorsunuz.

20. seviyeye ulaşınca 6 adet anket, oyun, uygulama yükleme görevleri içeren şirket hesabı açılıyor. Bunları offerwalls bölümünde görebilirsiniz. Ayrıca CPX anketi çıkarsa otomatik surveys bölümünde görünüyor şitket hesaplarından anket aramanıza gerek kalmıyor.

Anketler seviye atlamak için gerekli level çubuğunu doldurmuyor bilginiz olsun. Challenges bölümünde ise belirli seviyeleri geçince verilen ödüller yer alıyor ve bu sistemde seviye atlamak çok cazip. Seviye atladıkça 25 dakikada bir çıkan musluktan gelen coin miktarı da artıyor! Bu özellik mesela cointiply de yok. Onu da tanıtmıştım. Cointiply de coin ödeme limiti 3 dolar ve bunu doldurmak bazen sabırsız üyeleri vazgeçirebiliyor ama Faucetcrypto ile her gün ödeme almanız mümkün. Tabi açıkçası ödeme miktarı çok yüksek olmuyor onu belirteyim. Ortalama 0.04 dolar 1000 coin gibi bir oranda. Ödeme alt limiti sitenin 1000 coin ve işte bu siteyi cazip yapanda alt ödeme limitinin çok düşük olması. Ben ödemelerimi #dash olarak Gate.io hesabıma aktarıyorum ve nerdeyse her gün bazen günde 2 kez ödeme çekiyorum.

Şimdi ilk kayıt oldunuz zaten günlük 600 coin civarı PTC tıklaması ve kısa link tıklamasından coin geliyor her gün. Sonra 25 dakikada bir yani saatte dersek 2 kere bedava musluk açıyorsunuz ve 50 dakikada yaklaşık 35 coin kazanıyorsunuz. Bunu ara ara siteye uğrayarak 10 kere yaparsanız 500 coin yapıyor ve 1000 coini çok rahat geçip günlük ödemenizi nerdeyse pek bir şey yapmadan kazanıyorsunuz. Diğer bedava coin musluklarında ya ödeme eşiği çok yüksek yada anket gelmen kazandırmıyor. Faucet Crypto güzel yanı ise her gün düzenli kripto para kazanmanızı sağlaması.

Ödemeler yaklaşık 4 saat içerisinde geliyor. Gerçekten deneyin ödemeler hemen yatıyor ve yattıkça sizi oldukça motive edecek. Anketlerden çok güzel coin geliyor ve düzenli yatırımsız bedava coin almanızı sağlıyor.

Refimden üye olmanız size hiçbirşey kaybettirmez bana motivasyon sağlamış olursunuz bu tarz siteleri bulmama ve paylaşmama yardımcı olur. Gerçekten deneyin farkını siz kendiniz görün.

Ref ile Kayıt: https://faucetcrypto.com/ref/1621993

Refsiz Kayıt: https://faucetcrypto.com/

Konu Linkim:https://veysgezegen.blogspot.com/2021/11/faucet-crypto-nasil.html

Ödeme Kanıtı


https://imgyukle.com/i/keeIJx