EOS Uçuşu için Son Kontroller başlığını boşa seçmedik. Artık düşüş döngüsünün son bulup yükselme döngüsünün başladığı zamanlardan geçiyor olabiliriz


EOS/USD fiyat grafiği son 20 gündür daha alçak tepeler ve daha yüksek dipler yaparak ilerliyor (standart daralan üçgen formasyonu)
2 saatlik grafikte ana destek hattı 5.58 dolar seviyesinde görülüyor
60-5.80 dolar aralığında som bulan üçgen yukarı yönlü kırılmayı başardı.
EOS Uçuşu için Son Kontroller


Geçtiğimiz hafta EOS için en kritik destek seviyeleri 5.40 ve 5.50 dolar seviyeleriydi. Birkaç kez bu hattı kırmaya çalışan EOS, boğalar tarafından geri püskürtüldü. Ardından yönünü yukarı çeviren grafik 5.90 hattını zorladı. Daralan üçgen yapacak şekilde geri çekilerek nihai kaderine doğru adım adım ilerledi. Tâ ki birkaç saat önce direnç hattını kırılana dek.



Kırılma grafikte gördüğünüz gibi hacimle de destekleniyor. Bu durum EOS’un primatif bir itki aldığının ve bu yükseliş hareketinin devamı geleceğinin göstergesi. Ancak düzgün doğrusal bir artış hareketi beklenmemeli. Grafikte mavi taralı çizgi ile gösterilen uyumsuzluğa dikkatinizi çekmek istiyorum. Fiyat 10 gün önce yani 28 Eylül’de yaptığı zirveden daha alçak bir konuma yerleşmiş olmasına rağmen RSI daha yükseğe tırmanmış durumda. 10 gün önce RSI 60.5 değerini gösterirken bugün o değer 65’i gösteriyor lakin fiyat yeni zirve yapmış değil. Tipik bir bearish divergence yani düşüş yönlü uyumsuzluk ile karşı karşıyayız. Bu da fiyatların buradan geri çekileceği manasına geliyor.

Peki başta verdiğimiz iyimser haber ile uyumsuzluktan gelen olumsuz bilgi çelişmiyor mu? Hayır. Yükseliş onaylandı ve devam edecek gibi görünüyor. Lakin fiyatın önce üçgenin siyah alçalan trend çizgisine geri dönme ihtimali kuvvetli. Artık destek olarak çalışan hat üzerinden zıplayıp yoluna devam edeceğini öngörebiliriz.



Crypto Rand
@crypto_rand
Buying $EOS here. Great setup.

Expecting a breakout after that heavy squeeze with constants higher lows.

18:05 - 8 Eki 2018
146
45 kişi bunun hakkında konuşuyor
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik




Rand’ın yukarıdaki EOSBTC analizinde de görebileceğimiz gibi düşüş döngüsü tamamlanmış görünüyor. Mavi çizgi ile belirtilen destek hattının çok sağlam olduğu görülüyor. Aynı zamanda harmonik görüntüsü de veren günlük grafik yakın zamanda ciddi yükseliş haberleri alabileceğimizi söylüyor. (Harmonik son ayak Fib88.6 ile Fib 78.6 arasında tamamlanmış olabilir. Tamamlanma gerçekleştiyse buradan hedef yani Fib 38.2‘ye doğru yükselecek demektir.)

Bu hareketlerin gelmesi elbette (ne yazık ki) Bitcoin’e bağlı. Gözler sende Bitcoin. (Bitcoin anlık değeri 6.651 dolar)

Yazı yayın hazırlandığında EOS değeri 5.98 dolardı ve 6.00 direncini şiddetle zorlamaya başladı. Son 24 saatlik artış miktarı ise %4.44

Not: Yazı kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. En doğru değerlendirme ancak kendi yapacağınız araştırmalar sonucunda vereceğiniz karar olacaktır.

Kaynak için Tıklayın: https://koinmedya.com/2018/10/08/eos-ucusu-icin-son-kontroller-fiyat-teknik-analiz/