Alman girişimci, yatırımcı ve "Die Höhle der Löwn" filminden birçok izleyici tarafından tanınan Frank Thelen, servetinin çoğunu nasıl kazandığını anlattı.
Geçen hafta, Frank Thelen "Hard But Fair" programına çıktı ve 3-4 ayda herkesi milyonere dönüştürebileceğini söylediği yeni bir "sermaye boşluğunu" duyurdu. Thelen, tüm Almanları, büyük bankalar onu sonsuza dek kapatmadan önce bu büyük fırsatı değerlendirmeye çağırdı.
Ve gerçekten de, röportaj bittikten kısa bir süre sonra, Deutsche Bundesbank'tan bir temsilci, Frank Thelen'in röportajını durdurmak için aradı - ama artık çok geçti.
İşte ayrıntılı olarak olaylar:
Frank Plasberg, Thelen'i izleyicilerine yatırımları hakkında olabildiğince fazla bilgi vermeye davet etti. Ve sonra Thelen aslında şu bombayı düşürdü:
Başarılıyım çünkü fırsatları hızlı ve tereddüt etmeden değerlendiriyorum. Ve şu anda ana gelir kaynağım, BitQT adı verilen yeni bir otomatik kripto para birimi alım satım programı. Hayatım boyunca gördüğüm küçük bir serveti çabucak inşa etmenin en iyi yolu bu. Herkese bankalar durdurmadan önce çabucak denemelerini tavsiye ediyorum. "
Frank Plasberg, Thelen izleyicilere bu yeni programla ne kadar kazandığını göstermek için cep telefonunu çıkardığında buna inanamıyordu ve şimdi tüm Almanya bundan bahsediyor.
Yayın süresi maalesef Frank Thelen yazılımı kapsamlı bir şekilde göstermeden önce bitmişti. Ancak Frank Thelen ile özel bir röportaj yapabildik ve şimdi bu inanılmaz yazılımı okuyucularımıza sunuyoruz.
Frank Thelen İLE ÖZEL BİR RÖPORTAJ
Almanya, Asya ve Kuzey Amerika'daki insanların neredeyse bir gecede servet oluşturmak için kullandıkları BitQT adlı bu yeni kripto para yatırım platformunu duymuş olabilirsiniz. Kuşkucu olabilirsiniz çünkü kulağa gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. "
Frank devam ediyor:
Anlıyorum çünkü güvendiğim bir arkadaşım bana bundan bahsettiğinde ben de aynı şeyi düşündüm. Ama ne kadar para kazandığını kendi gözlerimle gördükten sonra, kendim denemek zorunda kaldım.
Denediğim için memnunum çünkü çok kısa sürede ve çok kolay bir şekilde inanılmaz miktarda para kazandım. Otomasyonlu robot sistemi sayesinde her gün kazanılabilen onbinlerce Euro'dan bahsediyorum. Aslında para kazanmanın en hızlı ve en kolay yolu. Ve ne yazık ki artık mevcut olmaması çok uzun sürmeyecek. Ya çok fazla "kullanıcı" yüzünden ya da bankalar onu sonsuza kadar çevrimdışına alacağı için. "
BitQT TAMAMEN NEDİR VE NASIL ÇALIŞIR?
BitQT'nin arkasındaki fikir çok basit: Normal insanların kripto para patlamasından para kazanmasını sağlamalı. Ne de olsa çoğu insan ne düşünürse düşünsün 21. yüzyılın en kazançlı yatırımıdır.
Bitcoin'in fiyatı 20.000 doların yüksek seviyesinden düşmüş olsa da, tüccarlar hala servet kazanıyor.
BitQT, ayı piyasasında bile tüm bu kripto para birimlerinden yararlanmanıza izin verir. Sizin adınıza otomatik olarak uzun ve kısa satışlar gerçekleştirmek için Yapay Zeka (AI) kullanır, böylece uyurken bile günün her saati para kazanabilirsiniz.
Şimdiye kadarki en zeki teknoloji uzmanlarından bazıları BitQT'nin arkasında. Richard Branson ve Bill Gates.
Bill Gates ve Richard Branson, CES 2020'de BitQT'yi tartışacak.
Bu teknoloji dahileri, çevrimiçi ödemeler, bilgi işlem ve ulaşım gibi karmaşık sorunlarla uğraşan şirketlerde milyarlarca kişiye sahiptir. Şimdi, ne kadar fakir veya ne kadar zengin olursa olsun, herkesin rahat ve doyurucu yaşamak için yeterli para kazanmasını mümkün kılarak, küresel servet eşitsizliği sorununu çözün.
BÜYÜK ALMAN BANKALARININ SİZDEN SAKLAMAK İSTEDİĞİ ŞANSLI PARA YAPAN GİZLİ
Frank Thelen daha fazla rapor veriyor,
“Zor ekonomik dönemdeyiz ve insanların beklediği çözüm bu. Sıradan insanların hızlı ve kolay bir şekilde çok para kazanması için hiç bu kadar büyük bir fırsat olmamıştı .
Gerçekte, kripto para birimleri zamanımızın en büyük devrimidir ve bu fırsattan yararlanmayan herkes kaybeder. İnsanlara bu teknolojiden bahsettiğim için zaten büyük finans gruplarından kötü çağrılar ve tehditler aldım. Ama canları cehenneme. Almanya'daki insanlar zaten gerçeği keşfetmeye başladı ve daha fazla irade için sadece bir zaman meselesi.
Size bunu anlatıyorum çünkü bunun için de yüzlerce teşekkür e-postası aldım. En sevdiğim hikaye, küçük kardeşine BitQT'de kazandığı parayla hayalindeki arabasını - bir Ferrari 488 Pista - satın alan genç bir adam hakkındadır. "Bu platform ile dünyadaki herkes hayatını biraz iyileştirebilir."
Stefan Bauer, küçük kardeşine hayalindeki arabasını satın almak için BitQT'den elde ettiği karı kullandı. Zenginlikle iyi bir şeyler yapmanın ne kadar ilham verici bir yolu.
BITQT GERÇEKTEN ÇALIŞIYOR MU? SADECE KENDİMİZİ DENEDİK
Tam otomatik süreci başlatmak için bir kullanıcının BitQT'de yalnızca 250 € 'luk bir kredi yüklemesi gerekir. Eski Google programcıları tarafından geliştirilen algoritma, Bitcoin'i ucuza satın almak ve yüksek bir kârla tekrar satmak için en uygun zamanı seçer. Bu, kısa sürede karı en üst düzeye çıkaracaktır. Ve bunların hepsi risksiz.
BitQT'ye daha yakından baktık. Aşağıdaki videoda muhabirimiz Karsten Wiebelt, BitQT'ye nasıl kayıt olabileceğinizi ve kısa sürede kar elde edebileceğinizi gösteriyor.
Muhabirimiz Karsten Wiebelt ilk 49,71 € 'yu 5 dakika içinde kazanmayı başardı - hepsi bu değildi
İlkinden çok etkilendik. 5 dakikanın biraz altında 49,71 € muazzam bir başarıdır. Uzun vadede ne kadar kar elde edilebileceğini öğrenmek istedik. Yatırılan bakiyemizi ticaret hesabında bıraktık ve otomatik olarak kar elde etmek için BitQT kullanmaya devam ettik.
Yaklaşık 6 hafta sonra, ticaret hesabımızda 11.394,28 € gibi inanılmaz bir kar elde ettik. Ve sadece 250 € 'luk bir ilk depozito ile.
.000 € 'luk ödeme saniyeler içinde sorunsuz çalıştı
BitQT'nin iş modeli
Kendimize sorduk: BitQT kullanıcıları için bu kadar hızlı kar elde edebiliyorsa, BitQT'nin kendisi nasıl para kazanır? Cevap, ustaca olduğu kadar basit: BitQT her kullanıcının karının% 1'ini elinde tutar . Bu, BitQT'nin yalnızca kullanıcılar para kazandığında para kazandığı ve bu nedenle kullanıcılarına mümkün olduğunca çok ve yüksek kar getirmeye istekli olduğu anlamına gelir .
BitQT'yi kendiniz deneyin
BitQT şu anda okuyucularımızın platformu sadece 250 € 'luk ilk depozito için test etmesine izin veriyor . Bu miktarı istediğiniz zaman çekebilirsiniz.
Ticaret platformunun mevcut popülaritesi göz önüne alındığında, bu ilk minimum depozito artabilir!
Kaç tane yerin müsait olacağını bilmediğimiz için, BitQT'ye hemen kaydolmanız önemlidir.
Başlamak yalnızca üç adım alır:
Buradan kaydolun ve ücretsiz bir hesap açın
Minimum 250 € tutarında katkı payı ödeyin
Para kazanmak için Bitcoin Ticaret Platformunu kullanın
Not: Kazançlarınızı veya ilk para yatırma işleminizi istediğiniz zaman çekebilirsiniz, sadece "Para Çek" seçeneğine tıklayın
1. Adım: Buradan kaydolun ve ücretsiz bir hesap açın
Adım 2: En az 250 € katkı payı ödeyin
3. Adım: Para kazanmak için BitQT kullanın
Güncelleme: Önemli
Medyadaki sürekli varlığı ve etkileyici başarıları nedeniyle, BitQT yalnızca 24/08/2020 tarihine kadar yeni kullanıcıları kabul edecektir . Bu noktadan itibaren, bir sonraki duyuruya kadar hiçbir yeni kullanıcı BitQT'ye kaydolamaz . Bu nedenle, şansınızı kaçırmamak için hızlı hareket etmeli ve kayıt olmalısınız.
Corona sonuçları: Dax üst üste altıncı gün kırmızı renkte kapanıyor
Kırmızılı Dax: İtalya'daki Corona salgını finans piyasalarını şok ediyor
Dax, Dow Jones and Co.: Önemli borsa barometreleri - hisse senedi endeksi nedir?
Kaynak
https://kivogtar.com/FrankThelen-BitQT/?cep=UYXNYSu3fc7-kRRpn2KUYvNKdPJ9-1grcpOTKFzbPnFZih7vb4PXOQIkpnlzx_LjGouziA62HJ6jz5BChk1YujuOXkmXDk4mtWkua_SL1yj-Y1UTat49-fx8BiMQPGWHmA2dVgAG9deyIGUizZAwGBjRXOHZvv9yL4L03O7LVxoAyHmtGE-ds8TSfXZkfRGmLmRQ2aC39KCBZoDrUzcSEPIC8YhKLi4TkxgU3kSb1jMpNuqIuJh77gP_uzcviEZWqc8cOMfH4L_A3DDeQnLfZ3vtKjraQ3mYiYIFAuuuHQb-Crk14f-L9LeqaPQ2ZA7RfcW6wvUU9UNHZgEThSMwFsEdJFIkmdc-BDWn4bOWXA4MZXEtZcIOWfNpfzqV6_-ivTwYGSVgQTDrksktIkFFyUu2s9cVmdmN54WvB6nIfZ8JDxI7A_x8ApPEomHJnrJplDoK-TMYl7KB5s11kyoMsw&lptoken=157698bc27188271205c&key1=66588-DE&campaign_id=23845319864880558&adset_name=DE-45+men-desk&ad_name=Ad1&fbclid=IwAR1BLskpEldO8TZgcutokDEh9gpbYVAx5tmBOnAtiCpQGnS6Wqna3uRc9Dw