Son dönemlerde en çok merak edilen kripto paralardan birisi olan gas coin nedir hakkında bilmeniz gerek tüm bilgileri sizler için anlatmaya çalışacağım.Gelin hali hazırda coinmarketcap listesinde 64.sırada yer almakta olan, 30.95 dolardan işlem gören Gas coin'in detaylarına inerek anlamaya çalışalım.

Kripto Para Nedir
Kriptoloji biliminin kullanıldığı dijital ve sanal paralar, şifreli para birimi olup günlük hayatımızda pek çok alanda ve ortamda kullandığımız rakamsal değişiklikler ile kendisini banka kasasından çıkarmasına gerek kalmaksızın işlem yapabildiğimiz paralardır. Günlük hayatımızda bu kadar iç içe olduğumuz kripto para hakkında pek çok şeyi bilmeyiz. Kripto paraların nasıl üretildiği, nasıl kullanılacağını bilirseniz; mali bütçenize bağlı olarak sağlam bir gelir elde etme şansını elde edebilirsiniz.

Kripto Paralar Güvenli Mi
Blockchain sistemi ile güvenliği sağlanan kripto paralar temelde güvenlidirler. Ancak eğer sanal cüzdanınıza aktarmadıysanız kripto paralarınız bilgisayarınızın çökmesi halinde kaybolabilir ya da hacklenme sonucu zarar görebilir. Ancak iki durumda oldukça düşül risklerde gerçekleştiği için kripto para havuzunun güvenilir bir havuz olduğundan bahsetmek mümkündür.

Kripto Paralar Nasıl Kullanılmaktadır
Kripto paralarınızı kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken şey bir sanal cüzdan oluşturmak olacaktır. Bu sanal cüzdan ile para gönderebilir, para alabilir, alışveriş yapabilirsiniz.



Gas Coin Nedir Nasıl Alınır
Gas coin aynı Ethereum ile Eterine'ye benzer bir şekilde kullanılan bir coindir.Gas coin genel olarak iki şekilde satın alınabilir:
Neo Coin Satın Alma
Neo coin satın aldıktan sonra üretilen gas coin bilgisayarınızdaki cüzdanınıza neo coini yüklediğinizde üretilmekte ve cüzdanınızdaki neo coin miktarına göre değişim gösteren rakamlardan oluşmaktadır.
Ekstra Gas Coin Satın Alma
Bu durumda borsalardan gas coini ekstra olarak satın almanız mümkündür. Bir mining coin olarak bilinen GAS, borsalarda oldukça değer gören bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Neden Gas Coin Satın Almalısınız
Gas coin pek çok avantaja sahip olan bir kripto para birimidir. Gas coin satın almak ve bu şekilde mining yapmak istiyorsanız; gas coinin sağladığı avantajları bilmenizde ve bu avantajları kullanarak mining yapmanızda fayda vardır. Gas coinin sağladığı bu avantajlar arasında:
Borsada Değerli Olması
Borsada oldukça değer gören bir kripto para birimidir. Bu neden ile borsadan kazanç elde etmenizde size yardımcı olacaktır.
Güvenilir ve Kazanç Sağlayan Özelliği
Güvenilir ve kazanç elde etmenizi sağlayan bir mining coindir. Bu neden ile mining yapmak istiyorsanız gas coin size bu avantajları sunmaktadır
Kolay Kazanç Elde Edebilme
Kolayca satın alabilmeniz olanağı ve Neo coin satın aldıktan sonra elde edebilmeniz nedeni ile size kolay kazanç elde etmede yardımcı olacaktır.Yani fiyatının düşük olmasından ötürü ani bir çıkış ile birlikte yatırdığınız miktarı ikiye katlamanız mümkündür.Tabiki Yatırım Tavsiyesi Değildir!
İki Türlü Gelir Sağlama
Neo coin yatırımcıları sanal cüzdanlarında tuttukları coinler ile aynı zamanda bir mining yaptıkları için iki türlü gelir elde etmenizi sağlamaktadır.
Umut Vadeden Özelliği
Büyük e – ticaret siteleri ile gerçekleştirilen birtakım bağlantılar ile ilerleyen dönemde gas coinin geleceği hakkında oldukça olumlu tahminler yapıldığını bilmenizde fayda vardır. Yüksek bir performans sergileyerek yatırımcıları ilerleyen dönemlerde oldukça memnun edeceği düşünülen gas coin, bu açıdan ileriye yönelik olarak kripto para yatırımcısı olmak isteyen kişilere yeşil ışık yakmaktadır.

Gas Coin Geleceği Var Mı
Kısa bir sürede fiyat patlaması yaşayan GAS coin, pek çok neden ile gelecek vadeden bir kripto para olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çok programlama dişinin kullanılması imkanı sağlayan GAS, çok geniş bir developer havuzu ile gün geçtikçe gelişmekte ve mining açısından umut vadetmektedir. Bu nedenle gas coin yatırımcıları memnun edecek ve yükselen bir performans sergileyecektir.Fakat her zaman dediğimiz gibi bir coin'e yatırım yapmadan önce mutlaka geniş çaplı araştırmalar yapınız.Bu veya başka bir makaleyi okur okumaz ben bu coinden alacağım fikrine kapılmayın.Piyasada geleceği çok parlak denen ve asla o parlak dönemleri göremeyen bir çok coin mevcuttur.Bu nedenden dolayı her ne kadar bu yazıda Gas Coin'in geleceği parlak gözükse de yinede forumda veya başka yerlerde konu açınız araştırınız.Öyleki Bitcoin için de geleceği parlak bir coin denildi(Hala öyle) ancak aralık ayında Bitcoin'e araştırmadan yatırım yapan insanlar şuanda büyük oranda zarardalar.

Gas Coini Nereden Satın Alabilirim
Gas coini, coin satımı yapan pek çok adres üzerinden satın alabilirsiniz. Yine aynı zamanda Neo coin satın alarak da gas coin elde etme yoluna başvurabilirsiniz. Gas coin'in işlem gördüğü borsalar sırasıyla şöyledir; Binance, OKEx, Huobi, Kucoin ve Poloniex gibi güvenilir borsalardır.Birçok kez anlattığımız gibi bu coin'i satın alabilmek için öncelikle Ethereum veya Bitcoin sahibi olmanız gerekmektedir.Bunun için ülkemizdeki siteleri(Paribu ve BTCTURK) kullanabilirsiniz.Bitcoin veya Ethereum aldıktan sonra Gas coin'in işlem gördüğü borsaya(Binance ve Okex borsalarını öneririm hem güvenilir hemde hacimleri yüksektir) transfer ederek almış olduğunuz Bitcoin veya Ethereum varsa Bitcoin'e çevirerek borsanın exchance menüsüne gelerek satın aldığınız Bitcoin kadar Gas coin'e sahip olabilirsiniz.İyi Forumlar.
KAYNAK; BTCFRM