🎁Swissborg Borsa Airdrobu
💰30-1500 Lira arası garanti çekilebilir ödül. şansa ne çıkarsa (2-100 Euro)
👉Swissborg Kayıt Linki: https://join.swissborg.com/en/r/yusufONDW
Borsaya yukardaki linkten telefon numaramızla üye oluyoruz. Sonra telefon uygulamasını indiriyoruz. Giriş yapıp Kyc yapıyoruz (5 dakikada oto onay). 58 Dolar Xrp yatırıp ödülle beraber hemen çekiyoruz. Uygulama inanılmaz hızlı çok beğendim. :) Bana 4 Euro çıktı, bir arkadaşa 18 Euro çıkmış. Sanırım genellikle 2 Euro çıkar onu belirtmekte fayda var ama şansınız varsa 100 Euro da çıkabilir.
Uygulamayı indirip giriş yaptıktan sonra:
1- Starta tıklayın. Sonra telefon numaranızı girin. Telefona gelen kodu girin
2- Giriş yapmak için 4 haneli pin kodu oluşturun 2 defa yazın.
3- Kyc yapmanız gerek yazıyor. Devam ediyoruz.
4- Ad Soyad, Doğum tarihi ve Ülke seçin Next butonu ile devam edin.
5- Mail adresinizi yazın devam edin. Maile gelen kodu yazın.
6- Adresinizi istiyor. Konumdan bulamıyor alttaki "Enter Adres Manuel" yazana tıklıyayın. En üstte Türkiye seçtikten sonra İlk kutucuk cadde adı ikinci mahalle üçüncüye kapı no yazın devam edin.
7- Buradaki soruları doğru girmek şart değil. İstediğinizi seçin. Ben mesleğe Kozmonot yazdım. :D
8- Kimlik onay kısmına kadar Nexte tıklayın. Kimlik kartı (ID kart) seçin. Ülkemizi seçin.
9- Kimlik ön arka ve selfie çekiyoruz. Sadece yüzümüz.
Kimlik onaylandıktan sonra bildirim gelir yatırımı yapalım:
1- Portfolio da ki Deposit Cryptos'a tıklayın. En alttaki Ripple'ı seçin. I understand diyerek adresi açın.
2- Açılan adrese kendi borsanızdan 58$ değerinde xrp transfer edin. Cüzdan adresini ve Tagı ilgili alanlara girmeyi unutmayın. Tag çok unutuluyor IBAN ve hesap numarası gibi düşünün birini girmezseniz gönderilmez.
Ödülü alalım:
Reward / Reward tickets'e tıklayın Redeem diyoruz bileti açıp ödüllü alın.
Tekrar çekim yapmadan önce bir miktar CHSB alıp satacağız:
Bu yolu izleyin:
Marketplace/ Swissborg CHSB/ Buy Swissborg ve xrp'yi seçin. Buraya 20 yazıyoruz Next, Exchange ve Finish diyoruz. Alımı yaptık.
Tekrar satalım ve artık çekelim:
Marketplace/ önce Swissborg/ sonra ripple seçiyoruz. Tüm CHSB bakiyesini seçmek için Al a tıklıyoruz ve hepsine xrp alıyoruz.
Tüm bakiye tekrar xrp oldu çekimi yapalım:
Ana sayfadan ripple bakiyemizin üstüne tıklıyoruz. Send'e tıklıyoruz. Kendi borsamizda ki xrp cüzdan ve tag'ını girerek Next Send ne çıkarsa tıklayıp çekimi yapıyoruz.