🎁Nexo Wallet Airdrobu

💰35$ Hediye

‼️Bu airdrop çok uzun zamandır devam ediyor ve bu zamana kadar ödülü alamadım diyene rastlanmadı. Ödül 10$'a düşmüştü şimdi yine 25$ oldu. Bende 10$ veriyorum toplam kazancınız 35$ oluyor.

👉Kayıt Linki: https://nexo.io/ref/uxfks8ocrw?src=android-link

1- Linkten üye oluyoruz

(Üye olup mail onayladıktan sonra diğer işlemleri telefon uygulamasını indirerek yapmanızı tavsiye ederim)

2- Kyc (Belge onay işlemi) yapıyoruz

3- Google Authenticator kuruyoruz

4- Uygulamada ortadaki + ya tıklayıp Top Up'i seçiyoruz ve Trx'i aratıp adresi kopyalıyoruz. 101$ tutarında Trx yatırıyoruz.

4- Yatırdığımız Trxleri; Exchange kısmından, üstte Trx altta Usdt'yi seçip hepsini Usdtye çeviriyoruz.

5- Bakiyemiz 100$ ve üzerinde olmalı. 100$'ı bir ay içerde tutuyoruz. Tam 30 gün sonunda 25$ hediye geliyor.

6- 25$ ödülünüz geldikten sonra bana buradan PM atıyorsunuz, özelden kayıt olduğunuz mail adresinizi alıyorum ve bir 10$ da ben gönderiyorum. Tek şart yukardaki linkten kayıt olmak ve işlemleri yapmak.

7- Sizde kendi linkiniz ile arkadaşlarınızı üye olmaları için davet ederek ek 25$ ödül kazanabilirsiniz.

Aramızdan bunu yapan olur mu bilmem. Umarım olur, bedavadan 35$ ek kazanç yani güzel para.

Coinlisti de hemen aşağıda paylaşıyorum.

🎁Coinlist Yeni Üyelere 10$ Ödül

👉Coinlist Kayıt Linki: https://coinlist.co/clt?referral_code=JY2Z7P

‼️Coinlist'in en büyük ve en güvenilir kripto para borsalarından biri olduğunu bilmeyen yoktur diyerek başlayalım. Her ay toplam 2 bin kişiye 20 bin dolar ödül dağıtıyor. Hem bu ödül bahanesiyle artık üye olmanın vakti gelmiş olabilir. Ön satış çekilişlerine katılırsınız, çıkarsa on binlerce dolar kâr bırakabilir. 

1- Linkten üye oluyoruz
2- Her zamanki gibi Kyc işlemi yapıyoruz. 2 dakikada otomatik onay alır. Kimlik ön arka ve selfie istiyor.
3- 104$ tutarında Algo coin alıp coinliste transfer ediyoruz. Transfer ücreti Algoda 0.01$. Algo cüzdan adresini Wallet kısmından Algorand'ı seçip Receive butonuna tıklayarak kopyalıyoruz. 
4- Uygulamada Wallet kısmında algo en üstte çıkar üstüne tıklıyoruz. Buy  yazana tıklıyoruz. Üstteki Use Max'a tıklıyoruz alttan Usdc' yi seçiyoruz ve en alttaki butonla algoları Usdc''ye çeviriyoruz. 
5- Yine Wallet kısımda en üstte usdc olacak ona tıklıyoruz. İşlemin tersini yapıyoruz. Usdc'yi Algo yapıyoruz. 
6- Ödüller en az 15-20 dakikada maksimum 3-4 saatte geliyor.
7- Gelen ödülleri de algo yapıyoruz. 
8- İşlem tamam. Şimdi algoları kendi borsamıza çekebiliriz; Borsamızda algo adresini kopyalıyoruz. Coinlistte yine Wallet kısmında algoya tıklıyoruz. Sende ve withdraw'a tıklıyoruz. Adresi yapıştırıp çekimi Max seçerek çekimi yapıyoruz. Bu işlemden 2-3$ gitse 7$ kâr kalıyor.